‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

Gennem tiden er der blevet knyttet mange nære bånd i 'Vild med dans', og det er let at se, at forbindelsen mellem Mie Moltke og Wafande er meget tæt.

Forrige fredag var de helt store følelser på spil, da danserne samlede ind til Kræftens Bekæmpelse i 'Knæk Cancer'-ugen. Her dedikerede Wafande dansen med Mie Moltke til sin far, der i 2016 døde af kræft i en alder af 66 år.

- Det her Mie-menneske er blevet en rigtig nær ven. Vi ”bonder” rigtig godt sammen og har fundet hinanden utroligt hurtigt i alt det her, siger Wafande til HER&NU, mens Mie hurtigt tilføjer:

- Det må man sige.

LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens instruktørdebut: Jeg ville undersøge, hvad jeg følte

 Parret holder øjenkontakten på dansegulvet (Foto: Henrik R. Petersen)

I 2007 slog det gnister, da hun dannede par med skuespilleren Lai Yde. De forelskede sig under årets 'Vild med dans' og blev gift i 2011. Samme år blev de forældre til sønnen Milo, men kærligheden brast desværre, og de blev skilt i 2015. Mie og Wafande afviser dog overfor HER&NU at være blevet kærester.

- Vi er singler, og vi er også gode til at råde hinanden til, hvad man skal gøre med hinandens ting. Vi er rigtigt gode venner. Det er dejligt, lød det grinende fra Wafande.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk

Efter fredagens show smuttede de sammen fra tv-studiet på Østerbro i hans bil. Men i stedet for at køre hende hjem, tog de sammen hjem til hans lejlighed i Hellerup.

- Ja, ligesom så mange andre gange kørte jeg Fifa (Wafandes hund, red.) hjem, og Mie var med i bilen. Vi hænger ud sammen hele ugen, vi er jo dansepartnere, forklarede sangeren efterfølgende til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn

LÆS OGSÅ: Emili Sindlevs bonusfar er bag kameraet på 'Vild med dans'
Forrige fredag var de helt store følelser på spil, da danserne samlede ind til Kræftens Bekæmpelse i 'Knæk Cancer'-ugen. Her dedikerede Wafande dansen med Mie Moltke til sin far, der i 2016 døde af kræft i en alder af 66 år. - Det her Mie-menneske er blevet en rigtig nær ven. Vi ”bonder” rigtig godt sammen og har fundet hinanden utroligt hurtigt i alt det her, siger Wafande til HER&NU, mens Mie hurtigt tilføjer: - Det må man sige. LÆS OGSÅ: Viggo Mortensens instruktørdebut: Jeg ville undersøge, hvad jeg følte Parret holder øjenkontakten på dansegulvet (Foto: Henrik R. Petersen) I 2007 slog det gnister, da hun dannede par med skuespilleren Lai Yde. De forelskede sig under årets 'Vild med dans' og blev gift i 2011. Samme år blev de forældre til sønnen Milo, men kærligheden brast desværre, og de blev skilt i 2015. Mie og Wafande afviser dog overfor HER&NU at være blevet kærester. - Vi er singler, og vi er også gode til at råde hinanden til, hvad man skal gøre med hinandens ting. Vi er rigtigt gode venner. Det er dejligt, lød det grinende fra Wafande. LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk Efter fredagens show smuttede de sammen fra tv-studiet på Østerbro i hans bil. Men i stedet for at køre hende hjem, tog de sammen hjem til hans lejlighed i Hellerup. - Ja, ligesom så mange andre gange kørte jeg Fifa (Wafandes hund, red.) hjem, og Mie var med i bilen. Vi hænger ud sammen hele ugen, vi er jo dansepartnere, forklarede sangeren efterfølgende til HER&NU. LÆS OGSÅ: WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn LÆS OGSÅ: Emili Sindlevs bonusfar er bag kameraet på 'Vild med dans'