Wafande afslører: Jeg havde det ad helvede til indeni

Wafande har lært, at det er en uundgåelig del af livet, at man falder og slår sig. Det handler om, hvordan man rejser sig igen.

I en alder af 27 skrev Wafande kontrakt med Universal Music Danmark, og derefter gik det stærkt. Reggae- og soulsangeren blev kendt for sin muntre energi og sine lige så livsglade sange, men efter noget tid blev det svært at opretholde det gode humør.

I det seneste afsnit af 'Syng min sang' fortæller sangeren nu ærligt om det pres, han følte som en af store Danmarks stjerner, og hvordan han håndterede de nedture, der også fulgte med.

- Mit største problem var i virkeligheden nok, at jeg havde så meget fart på, at jeg ikke rigtigt nåede at se mig om og ikke rigtigt nåede at mærke, hvordan jeg havde det indeni, fortæller Wafande og uddyber:

- Jeg havde det i virkeligheden ad helvede til indeni. Jo mere man putter ting i en sort boks og gemmer det væk, jo hårdere rammer det, når det kommer ud, for på et tidspunkt kan der ikke være mere i den lille boks, og så knækker filmen.

LÆS OGSÅ: De kendtes ferie: Her rejser de hen

Det handler om at rejse sig

Det er en naturlig del af  livet, at man falder og slår sig, men det handler om, hvordan man rejser sig igen, mener den 28-årige stjerne.

- Hvis man lærer af sine fejl, så kan man forhåbentlig have en lang karriere. Men der er bare dem, der falder i hullet og aldrig kommer op igen. Jeg har da stået og kigget på hullet en gang imellem. Det handler om, hvordan man rejser sig og kommer videre til det gode liv, siger han.

LÆS OGSÅ: Bendtner overvejer at droppe ud: Kan ikke finde ud af det

Fik professionel hjælp

Familie og venner var en støtte for Wafande i den svære periode, men den hjælp, han fik, da han søgte professionel hjælp, var uundværlig.

- For at få styr på mig selv har jeg kigget indad og fået hjælp ved at gå i terapi og snakke med en psykolog om, hvordan jeg i virkeligheden havde det. Jeg tror, det er sundt for alle at tale med en, der ikke dømmer en, men som hjælper en med at bearbejde det, man har indeni.

'Syng min sang' sendes mandag til torsdag klokken 20 på TV3. Ugens fire afsnit er allerede tilgængelige på Viaplay.

LÆS OGSÅ: CHOK! Populær bejler forlader programmet: Der er klippet rigtig meget i tingene

Se klippet herunder, hvor Wafande fortæller om den svære periode i hans liv:

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach jubler: Lillebror er kommet

LÆS OGSÅ: Remee afslører fortid i fængsel