Hele castet i "Forræder" sæson to på TV 2.
Hele castet i "Forræder" sæson to på TV 2.

'Forræder'-deltager afslører: Løj for familien

Der skulle en hvid løgn til for at deltage i 'Forræder'.

Skuespiller Anton Hjejle er en af de nye medvirkende i 'Forræder' på TV 2. Onsdag aften var han til gallapremiere på den danske science fiction-film 'For evigt' i Imperial. Her faldt snakken naturligt på programmet, der for nylig har fået premiere.

LÆS OGSÅ: Sus Wilkins forfulgt af rygter: Jeg kan lære noget af Nicklas

Artiklen fortsætter under videoen.

- Det har været virkelig sjovt og en kæmpe udfordring. Jeg var kæmpe fan af første sæson og håbede så meget, de ville ringe til mig. I finaleugen fik jeg opkaldet, om jeg ville være med i sæson to, forklarer Anton, der derfor længe gik alene med hemmeligheden om, at han skulle være med.

- Der har været en lang periode, hvor jeg skulle holde ting hemmeligt og i virkeligheden også lyve en smule, men det må være en del af det. Det er dejligt, det nu er ude, og det virker til, at folk er lige så meget med på sæson to som sæson et.

Ifølge Anton tog familien det pænt, at han havde løjet.

- Jeg havde løjet om, at jeg skulle i sommerhus, og efter vi havde været afsted og optage, kunne jeg sige, jeg ikke var i sommerhus. Så synes de, det var helt okay, jeg havde løjet en smule.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull om kæresten Asta: Vi er blevet en lille familie

Anton er udvalgt som forræder i programmet og skal dermed være med til at myrde de andre, og det har han det fint med.

- Det er helt vildt sjovt, og jeg er glad for, at der indtil videre ikke er nogen, der har luret mig. Jeg vil hellere spille den onde end den søde prins, griner han, inden han forsvinder ind i biografsalen.

Premiere på filmen 'For evigt'. Anton Hjejle (th) ledsaget af Emil Kondrup (tv), der også er med i TV 2-programmet 'Forræder'.
Premiere på filmen "For evigt". Anton Hjejle (th) ledsaget af Emil Kondrup (tv), der også er med i TV 2-programmet 'Forræder'.

LÆS OGSÅ: Kendte ikke kønnet: Kendispar er blevet forældre igen