Christiane efter stort tab: Totalt kampklar

Det har været nogle ubærlige uger for 'Vild med dans'-værten Christiane Schaumburg-Müller og manden Daniel Åxman.

Det er snart to uger siden, at tv-vært Christiane Schaumburg-Müller mistede sin kommende søn. Hun var nået halvvejs i graviditeten.  Men nu fortæller den dansende tv-vært på Instagram, at hun nu går i gang med at gøre kroppen klar på endnu en graviditet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler nyt om sønnens far: Han er tilbage

- Jeg er totalt kampklar på at få noget styrke tilbage i min krop, fordi jeg tænker, at hvis jeg er så heldig at blive gravid igen, så kan jeg muligvis også se frem til at blive sygemeldt, og være så syg mange uger. Det er også derfor, jeg står med en krop, der lige nu er afkræftet og som skal have bygget sin styrke op igen, fortæller hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

Kroppen er mærket

Tv-værtens krop er også mærket af at have været gravid i næsten seks måneder. Christiane tager blandt andet piller, der skal stoppe mælkeproduktionen, og så oplever hun blødninger fra der, hvor moderkagen sad fast, deler hun med sine mange tusindende følgere.

Men selvom tv-stjernen har rådført sig med en oversygeplejerske, der har givet grønt lys til at begynde med træning, så ved Christiane også, at hun skal tage den med ro i noget tid.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Jeg skal tæmme min utålmodighed. Sorgen er for evigt graveret i mit hjerte - og stadig under bearbejdelse. Et faktum er jo, at livet går videre. Vi er en familie og børn, der skal hentes, elskes, og der skal mad på bordet. Min motivation  er at forberede mig på endnu en graviditet. Af gode grunde går der en sum tid, før kroppen overhovedet kan blive det og af uransagelig årsager, bliver jeg ikke nemt gravid, forklarer hun.

Christiane danner par med milliardæren Daniel Åxman. Sammen bor de i en villa i Gentofte.

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben