Christiane afslører: Derfor har jeg to bryllupper

Der er dobbelt op på både bryllup og bryllupsrejse for Christiane Schaumburg Müller.

Der blev ikke sparret på noget, da Christiane Schaumburg-Müller var på sin polterabend sidste måned. Og der bliver heller ikke sparret på noget, når Christiane i starten af næste måned skal giftes med Daniel Åxman.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Jeg mistede min søn

Hun holder nemlig to bryllypper, og i en spørgerunde på sin Instagram forklarer hun, hvordan dét er kommet i stand.

- Sådan startede det heller ikke. Men på en eller anden måde nåede vi frem til den idé! Den geniale idé! Jeg ønskede nok egentlig til at starte med et intimt kirkebryllup og uden tvivl i udlandet. Men da planlægningen begynder, bliver det for omstændigt, og der var for mange kompromiser, indleder Christiane i sit svar.

LÆS OGSÅ: Trekantsdramaet: Mai Manniche gav Alexandras kæreste et ultimatum

Hun bruger Frankrig som et eksempel på, hvordan hun ønsker, at hendes eget bryllup skal være.

- I Frankrig bliver man først viet borgerligt og derefter bliver man viet i en kirke, hvor ens ægteskab bliver velsignet. Den tanke er virkelig smuk. Og med den i baghovedet giver det hele mening, forklarer Christiane og uddyber, hvordan det så kommer til at foregå for hende og Daniel:

- Vi bliver viet borgerligt først i Danmark. Skåler det ind med hele familien og de tætteste venner. Dernæst får vi vores ægteskab velsignet i udlandet i en kirke. Og hvem ved, måske bare os to, måske en kæmpe gigantisk fest.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor taler ud om skyld: Jeg valgte mit barn fra

To bryllupsrejser

Selvom detaljerne stadig ikke er helt på plads, så er ChriChri-chefen, der skal giftes om under en måned, ganske tilfreds med sin beslutning om dobbelt op.

- Men tænk sig at få to bryllupper. Et ægteskab og en velsignelse. Det føles helt rigtigt, og jeg er lykkelig i maven over den geniale beslutning, afslutter hun i sin story.

LÆS OGSÅ: Geggo raser over Cengiz: Dametøj og altanpisseri

Det leder dog til en hel del nysgerrighed fra hendes følgere, der så spørger, om to bryllupper så er lig med to bryllupsrejser. Og her bliver der naturligvis heller ikke sparret på noget.

- Ja, det har vi faktisk! En med ungerne og en uden, lyder svaret fra tv-værten.

Christiane har sønnen Constantin med sin eksmand Liam O'Connor, mens Daniel Åxman har to døtre fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup om homo-fordomme: Jeg er ikke til kasser