Christian Degns optur: Mit drømmejob

Christian Degns drøm er endelig gået i opfyldelse.

En drøm er gået i opfyldelse for Christian Degn som vært på TV 2 Charlies nye talkshow 'Mit livs musik', hvor han har gæster som Anne Louise Hassing,

Molly Egelind, Esben Dalgaard, Sarah Grünewald og Mich ”Cutfather” Hedin.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Syg kultur

– Det er helt vildt at få folk ind og fortælle om musikken i deres liv. Alle har forskellig smag, men det er en genvej til det følelseshav, som vi alle har indeni os. Sangene er den genvej, forklarer den 43-årige tv-vært.

Gæsterne skal gætte på hinandens yndlingsmusik og høre sange, der betyder meget for dem hver især, og det kommer der mange rørende historier ud af.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!

– Jeg har gæster, der sidder og griner for i det næste øjeblik at have tårer i øjnene. Musik er simpelthen minder og følelser. Oasis betød for eksempel meget for mig, da jeg gik i gymnasiet, og det knytter der sig mange historier til.

Selvom Christian Degn allerede har lavet et hav af programmer, så er 'Mit livs musik' noget helt særligt og et job, han var meget ivrig for at få.

– Jeg havde hørt rygter om, at der skulle laves et talkshow med en musikquiz i. Så sagde jeg, "Undskyld, hvis I skulle mangle nogen, så vil jeg helt vildt gerne”. Og uden at vide det, var jeg allerede foreslået som vært. Så det er en kæmpe optur.

LÆS OGSÅ: Laudrup afslører babynews