Christian Degn slipper sin hemmelighed fri: Jeg var bange

Nu åbner tv-værten op omkring sine meget personlige bekymringer.

Vi kender ham som den evigt glade tv-vært, der altid har et humør, der er lige så højt, som han selv er. Men nu deler Christian Degn ud af en meget mere sårbar side af sig selv.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par er blevet forældre

Det gør han i tv-programmet 'Degn vil være far', der har premiere på TV 2 Play i dag. I et opslag på Instagram til en trailer fra programmet skriver Degn frit fra hjertet om de bekymringer, han har gemt på.

- Nu slipper jeg min hemmelighed fri: Jeg var bange for aldrig at blive far. Jeg har nemlig stærkt nedsat sædkvalitet. Jeg har vidst det i mange år, og det har fyldt meget - men det har samtidigt været et tabu for mig. Jeg turde ikke sige det højt, for jeg var bange for at blive valgt fra. Og bange for at tænke tanken til ende: “Hvad nu, hvis jeg aldrig bliver far …” Og næste spørgsmål: “Hvad skal der blive af mig?” Tankerne gjorde for ondt, indleder Degn i opslaget.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ninos og kæresten deler hjerteskærende nyhed

Nu har tv-værten valgt at være omdrejningspunktet i sit eget tv-program, hvor han deler sine mest personlige tanker med hele verden.

- Det her handler om meget mere end mig. Det handler om en hel generation, som har svært ved at få børn. Mennesker med sår på sjælen, søvnløse nætter, udmattende behandlinger, forliste forhold og knuste drømme. Så derfor! Det vedkommer nærmest os alle. Enten kæmper vi selv, eller også gør vores venner. Andre får ikke børnebørn. Og hvad med den næste generation? skriver Degn og fortsætter:

- Vi er nødt til at tale om det her. Både personligt. Og som samfund. Så nu prøver jeg at skyde brystkassen frem og tage det et nøk videre ved at dele historien i en tv-serie. Og heldigvis har jeg verdens sejeste kæreste lige ved min side. Trine.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne har taget kæmpe beslutning

Tog en pludselig drejning

Det er ved at være længe siden, at optagelserne til programmet begyndte, og som bekendt blev det, der startede med to, pludselig til tre, da Degn og kæresten Trine fik sønnen Vagn tilbage i juni sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christian Degn, Trine og Vagn (Foto: Bo Nymann)
Christian Degn, Trine og Vagn (Foto: Bo Nymann)

- For over halvandet år siden, tændte vi kamaraet. Med risiko for, at jeg lukkede alle ind i mit livs største nederlag ... og så tog det hele den vildeste drejning! Trine og jeg var ekstremt heldige med Vagn. Mit livs lottokupon! Men under graviditeten tog det igen nogle hårde drejninger. Nu deler vi vores historie. Og håber at det kan give håb til alle jer, der lige som mig har siddet og følt sig alene. Og tænkt: “det lykkes aldrig”. Du er ikke alene. Og det er slet ikke din skyld, afslutter Degn opslaget.

LÆS OGSÅ: Ærlige Ditte Julie: Jeg frygter ensomhed

Du kan se første afsnit af 'Degn vil være far' på TV 2 Play. Herunder kan du se Degns opslag:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christian Degn (@degnamite)

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen flytter: Vil ikke skydes