Christian Degn afslører tv-planer

Vi får meget mere at se til Christian Degn i 2023.

2023 står på endnu en omgang af det populære boligprogram 'Nybyggerne' for tv-værten Christian Degn. Men til Reality Awards løftede han sløret for, at kalenderen allerede er tætpakket med meget mere end det.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Stort raserianfald

- Jeg har en masse planer for 2023. Men jeg skal ikke lige afsløre dem endnu. Men der skal nok blive noget at fortælle om senere, lød det kryptiske svar.

Lidt fik Christian Degn dog alligevel afsløret, da han blev spurgt til, om det er et familieprogram, der er på tegnebrættet.

- Det kunne det godt være. Og så kan det være, der også kommer nogle andre ting. Men jeg må ikke sige mere. Hvor er jeg irriterende, men det må jeg ikke, fortalte han.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Selvom Christian Degn har været i tv-branchen i mange år, så var det første gang, at han var til Reality Awards, imens han lod familien blive hjemme.

- Trine og Vagn er derhjemme. Jeg ved ikke, om de skal sidde og se med for at se, hvordan det kommer til at gå i aften. Det var truslen, da jeg gik ud af døren, lød det med et grin.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Han har dog en idé om, hvad han kan forvente sig af aftenen.

- Jeg har jo fulgt lidt med i overskrifterne gennem årene, så jeg tænker, at det godt kan blive lidt mere underholdende end dengang, jeg gik i byen i Randers i 90'erne. Det var crazy, men jeg tror, at det bliver bedre herinde, lød det fra tv-værten, inden han forsvandt ind i Cirkusbygningen.

Christian Degn havde ret i, at det blev en temmelig vild aften. Du kan se alle billederne fra showet og efterfesten HER.

LÆS OGSÅ: Par-snak i ‘Årgang 20’ udsat for kritik: Vi laver ikke om på os selv