Christian Degn søger drømmebolig: Tilbage til Jylland

Christian Degn og familien flytter til Jylland, hvor de kan få en større bolig for pengene.

Tv-vært Christian Degn og kæresten Trine har solgt deres lejlighed på Vesterbro og troede, at drømmen var et hus på Amager, men de er kommet på andre tanker.

LÆS OGSÅ: Tommy Ahlers gør comeback i 'Løvens Hule'

- Priserne i København er bare så vanvittige, at vi begge skal maxe helt ud på karrieren, så vi kan tjene det maximale for at få råd til et alt for lille hus. Eller bo så langt væk fra byen, at vi alligevel ikke får set venner og familier. Og samtidig kan jeg så gå rundt med ondt i maven og spekulere på, om jeg nu tjener nok næste år. Og om jeg er en god nok far og kæreste for Vagn og Trine, når jeg arbejder så meget, skriver Christian i et opslag på Instagram.

Begge er de faldet for Randers.

- I Randers har vi begge familie og venner! Tilmed en flot by med masser af smuk natur og endnu sødere mennesker. Og noget billigere boliger!

LÆS OGSÅ: Christian Degn afslører tv-planer

Søger!

Parret har ikke fundet drømmeboligen endnu og starter med at bo til leje.

- Måske du kan hjælpe os med at finde vores drømmehjem, som vi skal købe! Vagn vil gerne være tæt på skole og legekammerater. Trine vil gerne være tæt på E45, så hun kan komme på job. Og jeg drømmer om en fed udsigt - fx Gudenåen og byen, skriver Christian.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

Helt præcis leder de efter et hus i Over Hornbæk eller i området fra Doktorparken til Statsskolen på 170kvm og opefter.

- Vi har set alt, hvad der er til salg på nettet. Og vi har også talt med alle de hjælpsomme mæglere i byen. Uden held - endnu. Så nu prøver vi lykken her med dig og hele Instagram. Det var jo også her, Trine og jeg fandt hinanden, så måske livets lykkepose slår til igen, slutter tv-værten.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Rikke Gøransson vender tilbage til 'Paradise'

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Christian Degn (@degnamite)