Christian Degn inviterer indenfor: Ekstra højde

Christian Degn inviterer indenfor i sin hyggelige lejlighed på Vesterbro.

Inden premieren på den nye sæson af 'Nybyggerne', har værten Christian Degn inviteret indenfor i sin hyggelige lejlighed på Vesterbro i København. Christian har sat den i stand med respekt for ejendommens historie, og især køkkenet har fået en overhaling.

LÆS OGSÅ: Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni

– Der var et gammelt køkken, da jeg flyttede ind, som jeg havde i flere år, indtil jeg havde sparet op til at lave et nyt. I dag ærgrer jeg mig over, at det er så hvidt. Men vi kan jo ikke bare gå og smide køkkener ud hele tiden, det er svineri i forhold til miljøet, fortæller Christian Degn, 42.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Blachman fortæller om den nye sæson ‘X Factor’

– Det gamle køkken var ikke ret højt, og nu er jeg på max bordpladehøjde, som er 95 cm i de gængse køkkener. Men skal jeg en dag lave nyt køkken igen, så vil jeg forsøge at få det endnu højere, siger den 2,08 meter høje tv-vært. Christian har dog ikke haft frie hænder til at sætte i stand.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

– Jeg bor i en af de første ejendomme, der blev bygget på Vesterbro i Middelalderbyen København, og derfor er denne bygning fredet. Så det her er alt andet end 'Nybyggerne', det er ”gammelbyggerne”, siger Christian grinende. Lejligheden faldt han for med det samme, da han så den.

– Men allerede, da jeg kom op ad trappen og ind i lejligheden, så tænkte jeg: ”Fedt!”. Det føltes bare rigtigt, siger Christian, der bor alene i lejligheden, mens kæresten Trine, der i øvrigt er 185 cm høj, bor i Odense. Parret håber på at kunne flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Efter psykisk terror: Deltager ude af ‘Ex on the Beach’

Christian Degn har bedt 'Nybyggerne'-dommeren, indretningsekspert og boligstylist Mette Helena Rasmussen, 39, om at hjælpe sig med at hænge billeder op i køkkenet. Christian har en flot samling af moderne kunst, og ingen er bedre end Ask Abildgaard, 48, bygningskonstruktør og meddommer, til at føre boremaskinen, når kunsten skal op i køkkenet. Mette Helena er meget imponeret over Christians hyggelige hjem.

– Jeg kan godt lide farver, og det kan jeg jo se, at Christian også kan. Det kommer faktisk lidt bag på mig. Og så al den kunst, som er nogle rigtigt gode værker. Det er ret tjekket, siger Mette Helena, 39, anerkendende. Hverken Mette Helena eller Ask har besøgt Christian hjemme, selvom de også var sammen i sidste sæson af 'Nybyggerne'.

– Her er virkeligt pænt, siger Ask og kigger sig omkring. Mette Helena tilføjer grinende:

– Og her dufter sådan lidt lækkert af mand. Det er meget dejligt. Sådan lidt Axe-teenageværelse.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Lettet over fars død

”Nybyggerne” har premiere på TV 2 og TV 2 Play den 29. september.