Christian Degns hårde kærlighedsliv: Har taget skade

Christian Degns kæreste har givet ham en skade.

Tv-værten Christian Degn måtte endnu en aften undvære sin kæreste Trine, som var på job, på den røde løber ved 'Året der gak' i Falkoner. Men parret, som mødte hinanden i sommer, er stadig sammen, og de seneste fire dage hos Trine i Odense har sat sine spor på Christians 208 cm lange krop.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Christian Degn, Mette Helena og Ask Abildgaard fortæller om den nye sæson af ‘Nybyggerne’...

– Trine er meget af ked af, at hun har givet mig en skade. Vi har simpelthen ligget så meget i ske, at jeg har fået en myose i hofte og lænd. Nu må massøren se, om han kan redde julen. Jeg har fået en putteskade, sagde en skraldgrinende Christian Degn, 42, der stadig er vildt forelsket og venter på, at Trine får job i København, så de kan flytte sammen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-par går fra hinanden

Familieforøgelse

– Vi skal holde jul og nytår sammen. Trine skal med hjem til mine forældre, og min far er meget fokuseret på, hvor meget and han skal lave. Jeg skal bare se, om jeg kan undgå at gå i vejen for ham i køkkenet, siger Christian, hvis far, Jens Degn, blev kendt i programmerne 'Alt det min far ikke har lært mig', hvor han blandt andet skulle lære Christian at lave mad.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

– Min bror, Simon, kommer også med sin kæreste, og hun er gravid, så jeg skal være onkel. Endelig bliver jeg til den Lars Lilholt-sang, 'Onkel Christian', som min bror sang for mig, da jeg var lille. Det er fedt, og mine forældre er meget glade, afslørede Christian Degn, der ser tilbage på 2021 med stor glæde.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

– 2021 har været et helt vildt fedt år. Højdepunktet er selvfølgelig at have fået min kæreste Trine, men jeg er også virkelig taknemmelig for at have fået så meget at lave, som jeg har i år, med foredrag og dj-jobs. Efter sidste vinter, hvor alt var lukket ned, var jeg virkelig bekymret, men det blev Grisling fra Peter Plys om igen: 'Vi har haft mange problemer, som aldrig blev til noget'.

'Året der gak' kan ses på TV 2 og TV 2 Play 19. december og på TV 2 CHARLIE 31. december.