'Årgang 20'-stjerne sadler om: Ny karriere

Tvivlen har hersket i det lille hjem, men nu har Daniel taget et valg.

De sidste måneder er gået med at nyde barslen for 'Årgang 20'-parret Maria Brask Mainz og Daniel Brask Andersen. Daniel har nemlig taget alt barslen, efter de fik deres andet barn, fordi Maria lever af at være influencer.

LÆS OGSÅ: Efter 30 timers fødsel: 'Robinson'-stjerne er blevet mor

Det har betydet meget tid sammen, og der er ingen tvivl om, at de nyder det. Men nu har de taget en stor beslutning. Det afslører Maria på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Chris forlovet: Hun sagde JA

- I dag sad vi og snakkede om, hvad Daniel skulle efter sin barsel. Og det endte faktisk ud i, at han søgte ind på en uddannelse. Daniel blev udlært tømrer her i starten af året, men der kunne han godt mærke, at det ikke var det han ville resten at sit liv, skriver Maria og fortsætter:

- Så i dag søgte han ind på transport betjent uddannelsen, som senere kan give adgang til at blive fængselsbetjent. Så krydser I ikke lige fingre for, at han bliver optaget her til 1. oktober?

LÆS OGSÅ: Uhh: Stor 'Love is blind'-nyhed

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Maria, at de endnu ikke ved, hvornår han får svar på sin ansøgning.

- Men hvis hans ansøgning bliver godkendt, så skal han først til nogle fysiske prøver inden han kan blive optaget. Han vil gerne arbejde med mennesker, og så kan han også godt lide at være fysisk og opleve noget nyt, fortæller Maria, som ikke har noget imod udsigten til endnu en gang at have en bedre halvdel, der skal studere.