'Årgang 20'-par tager stor beslutning

Godt to måneder efter fødslen har Maria kastet håndklædet i ringen.

En af Maria Brask Mainz' helt store drømme var, at hun kunne amme datteren Nora. I to måneder har hun kæmpet for, at drømmen ville blive en realitet, men nu er hun gået over til flaske. Det fortæller Maria ærligt om i et opslag på Instagram.

- Mit største ønske var, at jeg kunne amme Nora. Ikke fordi der er noget galt med flaske, det fik Louie også, men jeg ville det bare så meget. Men, det gik desværre ikke. Hun blev ved med at tabe sig. Jeg prøvede alt, hvad jeg overhovedet kunne, men så snart vi begyndte at give flaske ved siden af, så blev brystet mindre og mindre interessant, skriver Maria og fortsætter:

- Så nu er hun flaskebarn, og hun TRIVES og tager på, og det er jo heldigvis det vigtigste. Og jeg ved jo godt, at en god mor ikke sidder i brysterne, men hvor havde jeg bare håbet, at det kunne fungere denne gang.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder scorer en halv million

Sundhedsplejersken blev bekymret

Overfor Realityportalen uddyber Maria, at det bestemt ikke er en beslutning, hun er kommet nemt til.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i vild forvandling

- Jamen først startede det med, at jeg fik sår, hvor jeg nærmest græd hver eneste gang, jeg skulle amme. Derefter prøvede jeg ammebrikker, hvilket helede mine bryster rigtig godt, men brikker gjorde det sværere for hende at spise, så hun tabte sig meget. Så tog jeg ammebrikkerne af, og hun kom fint til, men der var bare ikke nok mælk, tror jeg, så hendes vægt steg enormt langsomt, og sundhedsplejersken blev meget bekymret for vægten, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mors hårde fødsel: Min krop har det ikke fantastisk

- Vi havde en ammevejleder ude, og fik også hjælp af sundhedsplejersken til amning, men til sidst var vi nødt til at give flaske ved siden af, så hun kunne stige i vægt. Og det hjalp så meget, men gjorde desværre også, at hun mistede interessen for brystet. Jeg var så ked af, at jeg ikke skulle amme mere, men det var den rigtige beslutning. Hun er stadig en lille pige, men nu stiger vægten i det mindste.

LÆS OGSÅ: Jonathan og Skinz: Herfra kender vi hinanden

Selvom det har været hårdt at give slip på drømmen, så har Maria fundet ro i det, og den lille familie på fire trives og har det godt.