Afdød Albert Dyrlund indtager DR

Filmen om Albert Dyrlunds liv og alt for tidlige død kan nu ses på DR TV.

I dag får Nexikos danske portræt-dokumentar 'Albert mod stjernerne' premiere på DR TV.

LÆS OGSÅ: Josephine Park skal skilles

YouTuberen Albert Dyrlund døde som 22-årig i en tragisk fald-ulykke fra et bjerg i Italien i 2021, hvilket blev en verdensnyhed. I filmen 'Albert mod stjernerne' står forældrene, kæresten og YouTube-kollegaerne for første gang frem og fortæller hele Alberts utrolige livshistorie.

LÆS OGSÅ: WOW: 'Vild med dans'-vært fik 95.000 for det

Med hidtil usete, private videoer og hudløst ærlige interviews kommer vi helt tæt på Alberts unikke personlighed og hans ustoppelige stræben efter succes, hans kontroversielle karriere og pludselige død.

YouTuber-vennerne fortæller ærligt om, hvordan de havde det med at blive uventede stjerner som helt unge sammen med Albert. Novopleco-makkeren Anton Cornelius beretter om et konfliktfyldt forhold til Albert, der eskalerede, mens de blev barnestjerner sammen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vinder skal være far igen

Ingen kunne stoppe Albert i at opnå sine drømme, og i sin solokarriere opnåede at få hits på Spotify, vinde en Robert for filmen om sit eget liv, Team Albert, chokere hele Danmark med et mediestunt, hvor han foregav at være blevet sindssyg og at tage til Hollywood og få opmærksomhed fra YouTube stjerner som KSI.

LÆS OGSÅ: Babylykke: 'Alene sammen'-par er blevet forældre

Alberts kæreste, Maria, fortæller for første gang på TV om deres stormende forelskelse kun 8 måneder før hans død. Og de to venner, der var med i Dolomitterne, da han døde, beretter om det skæbnesvangre døgn i Italien.

LÆS OGSÅ: Elviras eks hyrer Robert Hansens advokat

Hele filmen om Alberts utrolige liv, der sluttede alt for tidligt, kan ses på DR TV HER.