IKKE SET I ‘PARADISE’: Derfor gik gruppen mod Camilla

Årsagen var meget mere personlig, end den var taktisk.

Selvom der kun er gået tre dage på 'Paradise hotel', er der gang i alliancer, taktik og tomme løfter som aldrig før. Et af de tomme løfter blev i dagens afsnit givet til Camilla, som naivt troede, at hun kunne regne med sin gruppe. Det kunne hun ikke. Beslutningen om at Camilla skulle tabe duellen var dog mere personlig, end den var taktisk.

- I bund og grund handlede det om, at jeg hellere ville stå med Isabella, fortæller David Jarsbo og 'Paradiso'-kæresten Sille Nimholm fortsætter:

- Det blev lidt på det personlige plan, for David og Camilla bondede bare ikke, så det var jo ikke rigtigt taktisk. David bondede bare bedre med Isabella, slår Sille fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Chris deler frygt om kunstig penis

Sille valgte derfor at gå bag om sin venindes ryg for at redde den seksmandsgruppe, som hun havde stablet på benene.

- Jeg var nødt til at sikre min egen røv, koste hvad det vil, og vi blev nød til at se det lidt oppefra og redde vores seksmandsgruppe, fortæller Sille.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sille og David fortæller om deres tid i og efter 'Paradise Hotel'. 

LÆS OGSÅ: Irina Olsen gravid: Ramt af spontan abort

Selvom Sille så det som en nødvendighed, synes hun på på ingen måde, at det var sjovt.

- Jeg havde det virkelig stramt med at se Camilla sidde der og være så ked af det. Jeg kan virkelig godt lide hende, så det gjorde mig ondt, at hun ikke fik den medvind, som jeg følte at hun fortjente, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Robinson';-babe har tabt 24 kilo

Du kan se de nyeste afsnit af 'Paradise Hotel' på Viaplay.