KÆMPE DRAMA: 'Paradise'-par svines til af youtuber

Bølgerne går højt.

Nok er der drama på 'Paradise', men det er der i den grad også herhjemme. Denne gang er det dog ikke blandt paradisoerne, men derimod mellem Anne Plejdrup og kæresten Nikolaj Hvidman på den ene side og den kendte youtuber Albert Dyrlund på den anden.

Sidstnævnte har netop udgivet sit bud på et klassisk sommerhit med titlen 'Sommer'. I musikvideoen toner Anne og Nikolaj pludselig frem på et billede, mens Albert synger ordene 'I burde stoppe med at snakke, hvorfor være sådan? (BITCH) Du blev kendt fra en ”Paradise”-sæson'.

LÆS OGSÅ: WOW: Skifter 'Paradise'-Anne gruppe?

Han er et kæmpe svin

Anne er hurtig på aftrækkeren og har i en story på sin egen Instagramprofil taget afstand til Alberts holdning.

- Jeg har lige hørt Alberts nye sang, hvor han gør grin med 'Paradise'-deltagere, forklarer Anne og fortsætter:

- Jeg ved godt, at den er møntet på mig. Albert og jeg lavede et program sammen for omkring halvandet år siden, og Albert er et kæmpe svin. Jeg forstår bare ikke, at en mand, der rører ved hundelorte og gør alt muligt for at blive kendt, skal kommentere på, hvad andre laver. Kom videre i dit liv.

LÆS OGSÅ: Ida taler ud: Derfor ville jeg være Lukas' partner

Også Annes kæreste Nikolaj stiller sig undrende overfor kritikken. På sin Instagram deler han et billede af musikvideoen og skriver, at han på ingen måde forstår, hvorfor de skal hænges sådan ud.

Skænderiet

Og verden er altså ikke mindre, end at Albert, Anne og Nikolaj tidligere i dag havde et sammenstød på gaden. Albert filmede det og lagde det på sin Instagram, og dét skænderi kan man se herunder.

Nogle mener, det hele er et mediestunt i forsøget på at promote sangen, mens andre følgere støtter op omkring Anne og Nikolaj.

LÆS OGSÅ: UH: Er Kim og Kanye ved at finde sammen igen?

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Albert Soap 🧼 (@albertdyrlund)

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om angst