Dyrlunds tragiske død: Familien i dyb sorg

YouTube-stjernen blev kun 22 år.

En frygtelig ulykke kostede den 28. juli 22-årige Albert Dyrlund livet under en ferie i Italien. Sammen med nogle venner havde YouTube-stjerne været på en vandretur til udsigtspunktet på Seceda i bjergkæden Dolomitterne ved Val Gardena i Sydtyrol, da han dagene efter vendte tilbage med en amerikansk ven.

De ville sammen lave indslag til deres YouTube-kanaler i et uberørt område og bevægede sig derfor uden for det afmærkede område til den farlige, græsbeklædte bjergside. Det havde regnet, og græsset var derfor vådt, hvilket skulle vise sig at blive fatalt.

- Vi var omkring 60 meter fra hinanden, da ulykken skete. Jeg tog billeder af landskabet, og Albert sad på det bløde græs-område lige over klippen, hvor han filmede sig selv med en tripod (stativ til kamera, red.), fortæller vennen Tucker Doss til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Albert Dyrlund er død

(Artiklen fortsætter under billedet)

LÆS OGSÅ: Irina og Morten deler glædelig nyhed

Doss stod med ryggen til, da han hørte Albert råbe. Da han vendte sig om, så han forfærdet, hvordan hans ven ukontrolleret gled ned ad græsset og forsvandt ud over klippen.

Ifølge det italienske redningsmandskab buede klippen indad, og Dyrlund faldt 200 meter ned og blev dræbt. En læge fra en redningshelikopter erklærede ham død på stedet, og liget blev i helikopter fløjet til en nærliggende landsbykirkes kapel.

- Vi er i dyb sorg, men det varmer trods alt at høre, hvor meget Albert har betydet for så mange mennesker. Vi sender en særlig tak til alle hans fans og følgere, siger hans forældre, Kenneth og Vibe, til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Efter hemmelig faderskabstest: Nægter at se datter

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Gift ved første blik' tilbage med stor ændring