Efter krig med paradisoer: Det hele var fake

Bølgerne gik højt, men det hele var skuespil, fortæller den kendte youtuber nu.

I torsdags kunne Realityportalen fortælle om et heftigt drama, der udspillede sig mellem 'Paradise Hotel'-aktuelle Anne Plejdrup, kæresten Nikolaj Hvidman og den kendte youtuber Albert Dyrlund.

Nu viser det sig, at der aldrig har været noget drama, og at skænderiet var opstillet af en særlig grund. Nemlig for at promovere Albert Dyrlunds nye sang 'Sommer'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk overraskede roomie med to katte

Skarpe følgere havde allerede gennemskuet, at skænderiet mellem kæresteparret og youtuberen var iscenesat - særligt fordi, Anne Plejdrup i mellemtiden har farvet sit hår lyst, og i videoen, hvor hun skælder og smælder, er hårpragten stadig mørk.

- Anne og Nikolaj er nogle utrolig søde mennesker, skriver Albert Dyrlund i et opfølgende opslag på Instagram og uddyber:

- Vi lavede det her for at lave noget ekstra promo til min nye sang. En del af jer havde allerede gættet, at det var fake grundet Annes hårfarve. Det havde vi ikke lige tænkt over, griner youtuberen.

LÆS OGSÅ: Rikke i ærlig udmelding: Det mener jeg om deltagerne i 'Paradise'

Kommer med opfordring

i 'Sommer' omtaler Albert paradisoerne på en måde, der kan opfattes som værende negativ, og det var det, der gav anledning til det opstillede skænderi.

Men Albert kommer nu også med en opfordring om at være mere kritisk over for det, man læser på internettet:

- Måske skal man blive bedre til at se, hvad der er falsk og ikke er. Der er rigtig mange, der ikke sætter sig ind i tingene og bare sviner folk til uden nærmere undersøgelse.

- Internettet er et underligt sted, så hop ud i det gode vejr and live your life.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe taler ud om vægttab

LÆS OGSÅ: Eftertragtet 'Paradise'-hunk skal være far

Se Alberts fulde opslag herunder:

Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Albert Soap 🧼 (@albertdyrlund)