‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Derfor bor vi ikke sammen

Selvom parret ses tit, deler de endnu ikke vejnummer og navn, og det er der en helt særlig grund til.

Tidligere på året forsøgte Helene Jensen og Maja Rabøl Kristiansen at finde kærligheden i henholdsvis Andreas' og Mads' i det populære TV 2-program 'kærlighed hvor kragerne vender'.

Artiklen fortsætter under videoen.

Maja og Helene fandt den dog ikke dér. Men til gengæld i hinanden, og i slutningen af juni sprang de to kvinder officielt ud som et par.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Flasher bryster under frieri

Deres forhold er dog ikke, som forhold er flest. Det er nemlig ikke monogamt men derimod åbent og platonisk. Det forklarede Helene til HER&NU for nylig - og nu fortæller hun også om et andet punkt, hvor forholdet stikker ud fra normen.

- Vi bor ikke sammen. Maja bor inden i byen i en lejlighed. Hun bor tæt på sit arbejde, og det vil være besværligt for hende at bo ved mig, og jeg skal ikke tilbage til byen, forklarer Helene, som har to børn på otte og 10.

Parret har dog snakket om at slå pjalterne sammen på sigt.

- Mine børn savner Maja, når hun ikke er her, og Majas hund elsker at løbe frit i min have. Så det vil være dejligt at bo sammen.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-stjerne er blevet far

Helene slår dog fast, at de to først kan flyttet sammen, når Maja får sin egen bil, da hun ikke gider at agere taxa i døgndrift.