Reality Awards 2023
Reality Awards 2023

‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par afslører: Vi har ikke sex

Nu åbner parret op og deler intime detaljer om deres forhold.

Helene Jensen og Maja Rabøl Kristiansen kæmpede for at vinde henholdsvis Andreas' og Mads' kærlighed i det populære TV 2-program 'kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om 'Bachelorette'-pigerne

Begge endte dog med at blive droppet til sidst, og i slutningen af juni sprang de to kvinder officielt ud som et par.

Artiklen fortsætter under videoen.

Deres forhold er dog ikke, som forhold er flest.

- Majs er heteroseksuel, og jeg er biseksuel. Vi er derfor kærester på en helt speciel måde. Den måde, som vi er intime på, er at vi mærker hinandens energier, og vi forstår hinanden. Vi er ikke seksuelt sammen, forklarer Helene Jensen, som påpeger, at mange andre par , inklusiv hetroseksuelle, heller ikke nødvendigvis har sex.

- Jeg kender så mange, som har været gift længe, som aldrig har sex, og de kalder sig jo stadig kærester eller mand og kone. Det vigtigste i et forhold er jo heller ikke, om man kan få den anden til at komme. Det kan man få andre til, siger Helene med et skævt smil og slår fast, at parret lever i et åbent forhold.

Cockblocket

Det med at finde andre dates og sexpartnere, har dog ikke været helt nemt, siden parret sprang ud som kærester.

- Vi har haft et problem, for Majs savner at være sammen med mænd. Hun er blevet en smule cockblocket af vores forhold. Folk går ud fra, at Majs er lesbisk sammen med mig, og at vi har sex. Hun kunne godt tænke sig også at se en mand, forklarer Helene Jensen.

Helene udelukker heller ikke, at hun selv i fremtiden vil se sig om efter en sexpartner, men lige nu har hun det fint uden.