IKKE SET PÅ TV: Datede i ugevis

Man ser det ikke på tv, men faktisk nåede Niels Erik og Christina at lære hinanden godt at kende inden de skulle på romantiske weekend.

Niels Erik Wegger fik hurtigt et godt øje til Christina i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', og derfor var det oplagt, at de to skulle ende sammen på romantisk weekend.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Vild ændring i 'Robinson'

Hvad man ikke ser i programmet er, at der går lang tid, fra Niels Erik vælger Christina, og til de to skal på romantisk weekend sammen. Derfor får de rig mulighed for at date på egen hånd.

- Jeg tror, der gik tre uger, fortæller Niels Erik til HER&NU og afslører, at han og Christina så meget til hinanden i de uger.

- Det var som kærlighed på en lyserød sky. Vi var blandt andet ude og spise på den kro, hvor vi var på speeddate, vi lavede mad sammen og overnattede igen i det shelter fra optagelserne, fortæller Niels Erik.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

Ifølge Niels Erik blev parret dog ikke kærester, mens kameraet holdt pause.

- Det var stadigvæk der, hvor vi skulle have vores hverdag til at fungere. Det er små skridt, ligesom det også ville være ved en normal datingperiode, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Christiane lykkelig: Gravid igen

Niels Erik og Christina i 'Landmand søger kærlighed'
Niels Erik og Christina i 'Landmand søger kærlighed'