Følsomme Anders: Svært at sende Betina hjem

Der gik mange tanker gennem Anders Ingwersen hoved, da han sendte 30-årige Betina Bruhn hjem.

Med sit lattermilde sind og sin fynske charme er 32-årige Anders Ingwersen hurtigt blevet årets Don Juan i TV 2 programmet 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Dog handler programmet ikke om at vælte sig i damer, men derimod om at finde den eneste ene. Af den årsag har ungkarlen også været nødsaget til at vælge og vrage i tilbudene, og i aftenens afsnit skulle han sige farvel til endnu en kvinde.

LÆS OGSÅ: Med tv-hold på den røde løber: Jenna og Albert optager nyt program

Efter flere overvejelser valgte Anders at sige farvel til Betina. Et valg som bestemt ikke var nemt for ham.

- Jeg havde det sindssygt svært ved at sende Betina hjem. Det er aldrig sjovt at gøre nogen ked af det, og alle pigerne havde været søde og imødekommende, og jeg snakkede egentligt godt med dem alle sammen, fortæller Anders til HER&NU.

Alenetiden blev afgørende

Selvom Anders blev påvirket af situationen, var han aldrig i tvivl om, at det var den rigtige beslutning. Den eftertragtede 'alenetid' valgte Anders nemlig at bruge med Betina i programmet, men deres samtale under to øjne alene levede ikke helt op til forventningerne.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Usikkerhed om Stjerneboksning

- På vores alenetid kunne jeg ikke mærke den der kemi eller kriller i maven. Jeg følte den ikke, og så var der jo ingen grund til at holde Betina hen. Så ville jeg hellere lægge mit fokus hos de andre piger, hvor der var større chance for romantisk kemi.

LÆS OGSÅ: Paradiso tilbage til eksen: Havde brug for en pause

Om Anders får kriller i maven senere i programmet, kan du finde ud af, ved at følge med i 'Kærlighed hvor kragerne vender' hver tirsdag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.