Fra venstre ses Mille, Katrine og Andreas fra Place On Earth.
Fra venstre ses Mille, Katrine og Andreas fra Place On Earth.

'X Factor'-vinder afslører drama i kulissen: Græd på toilettet

Alt var ikke helt, som det så ud på tv.

Gruppekategorien i 'X Factor' er notorisk kendt for af og til at være svær at arbejde med.

Derfor er det da også sket flere gange, at en dommer har sammensat en gruppe ud af de mange solister, der ikke når videre i sangkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Datoen afsløret: Her vender 'Stormester' tilbage

Artiklen fortsætter under videoen.

Det gjorde sig gældende i 2018, hvor Thomas Blachman så et lys i Mille, Katrine og Andreas, der blev til gruppen Place On Earth.

Men selvom det så sådan ud på tv, var alt altså ikke fryd og gammen mellem de tre sangere, der endte med at vinde programmet.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Græder ikke over spildt mælk

Det afslører Place On Earths yngste deltager, Mille, i en YouTube-video.

- Vi var meget forskellige, Andreas var 22, jeg var 17 og Katrine var 19. Så der var et lille aldersspænd, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg var ret irriterende, tror jeg - det tror jeg i hvert fald også, Andreas syntes. Vi var meget uenige om mange ting.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz i vildrede: Overvejer at ændre navn

Ifølge Mille var de blandt andet uenige om, hvilke sange de skulle synge allerede til bootcampen. For mens hun ville synge pophits, var Andreas' musiksmag en noget anden.

"Sig undskyld!"

Da Place On Earth var nået videre til liveshows, ragede de to gruppemedlemmer atter uklar.

- Der var nogle ting, vi skulle finde ud af, som hvordan vi skulle stå. Der kan jeg huske, at i den situation, var Andreas sådan: "Nå, men Katrine skal jo stå forrest, for hun er pænest". Katrine er jo gudesmuk, ingen tvivl om det, men jeg var jo sådan en usikker 17-årig, så jeg var sådan: "Hvad sagde du?" fortæller Mille og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Jokeren deler rørende opslag: Listen af mennesker, jeg har skuffet, er lang

Place On Earth (Foto: Anthon Unger)
Place On Earth (Foto: Anthon Unger)

- Måske, det var for sjov, men jeg kendte ham ikke så godt, jeg kendte ikke nogen derude så godt, så jeg gik ud på toilettet og græd. Det var måske ikke så elegant håndteret, men jeg kan huske, at Thomas (Blachman, red.) var sådan: "Gå ud og sig undskyld!"

Til HER&NU bekræfter Andreas, at episoden har fundet sted, og forklarer sig som følger:

- Det var ikke den bedste kommentar, jeg har leveret i mit liv, vil jeg gerne indrømme, men min tanke var, selvom Mille nok mere faldt i min smag, havde Katrine det mere klassisk smukke udseende af os alle tre, og derfor skulle hun have æren af at stå forrest/i midten. Så det var ikke rettet mod Mille, selvom jeg nok burde kunne regne ud, af det kunne blive opfattet sådan. Ikke min første og sidste fejl.

Presset stemning

Jo længere, Place On Earth kom i konkurrencen, jo mere spidsede tingene til mellem gruppen, fortæller Mille i sin video.

- Det bliver hårdere og hårdere, fordi det er sådan lidt anspændt mellem mig og Andreas, og Andreas er også blevet rigtig gode venner med Blachman, lyder det.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par genforenet: Derfor er de sammen igen

Også den del kan Andreas nikke genkende til.

- Det er rigtigt at, at vi havde en del kunstneriske uenigheder, og at Blachman tenderede mod at favorisere mine idéer, og det skabte tildels en afstand mellem mig og Mille, måske også Katrine. Øv bøv, beretter Andreas og understreger:

- Det var stadig sjovt og nej, jeg ville ikke hellere være solist, hvilket jeg også gjorde meget klart dengang.

LÆS OGSÅ: Paradiso deler stor nyhed: Skal være far