Jannich fra 'Kærlighed hvor kragerne vender'.
Jannich fra 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Jannich har fundet kærligheden: Alternativ dating

31-årige Jannich svæver på en lyserød sky trods sin nedtur i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

31-årige Jannich Damkjær Hansen hang en smule med mulen, da de kvindelige bejlere én efter én, droppede ham i 'Kærlighed hvor kragerne vender' - men i dag tager han det ikke så tungt. Fyren fra Vestsjælland har nemlig fundet kærligheden et andet sted.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Kresten: Nu giver Mie status på sit kærlighedsliv

Artiklen fortsætter under videoen.

Efter programmet downloadede han Tinder, og kort tid efter, i januar, var der bid på datingappen.

- Jeg havde egentligt opgivet at date online, men så skrev Maria til mig. I starten troede jeg, at det var endnu en useriøs henvendelse, for dem er der jo mange af på Tinder, men det var det ikke, forklarer Jannich, som fortæller, at Maria er 30 år og bor en god køretur fra Vestsjælland - nemlig i Odense.

LÆS OGSÅ: Maja kritiseret af Josefine på landsdækkende tv: Nu reagerer hun

10 timers online date

Med 100 kilometer mellem sig fandt Jannich og Maria en alternativ måde at lære hinanden at kende på.

- Vi datede over facetime. Vores første date var en søndag, hvor vi facetimede i 10 timer i streg. Snakken gik bare. Jeg gik rundt og lavede mad imens, og pludselig skulle jeg i seng, fortæller Jannich, og kommer med en klar anbefaling:

- Hvis man bor langt fra hinanden, er det en vildt god måde at fornemme hinanden og se hinanden an på, lyder det.

LÆS OGSÅ: Fravalgt af Kresten: Nu giver Mie status på sit kærlighedsliv

En ny start i Odense

Efter to uger med dates og konstant kontakt over facetime blev de to kærester, og den første maj flyttede Jannich til Odense.

- Jeg flyttede, for at vi kunne komme tættere på hinanden. Derudover går jeg på en kontoruddannelse med speciale i økonomi, og det er meget nemmere at få en elevplads på et kontor i Odense, fortæller Jannich, som for tiden nyder godt af Fitness Centeret Ground, mens han afventer svar fra nogle virksomheder.

Om parret forbliver i Odense, må tiden vise. Det, som står øverst på parrets liste over fremtidsdrømme lige nu, er børn og rejser.