WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’

Produktionen havde gjort en meget romantisk date klar, men alt gik ikke efter planen.

I dagens afsnit af 'Bachelor' på TV 2 Play er Casper Berthelsen på gruppedate med Kirstine, Stine og Alissa, men det er den 30-årige Kirstine, som Casper ønsker at fortsætte daten med på tomandshold. Hvad man ikke ser på tv er de udfordringer, som produktionsholdet fik med den date.

- På gruppedaten, der bliver en alenedate med Kirstine, der havde vi en kamp mod tiden, da solen var på vej ned, og det er ikke særlig nemt at lave tv, når der ikke er lys, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor var Casper på Tinder efter optagelserne til ‘Bachelor’

Gruppedate med Alissa, Kirstine og Stine (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Gruppedate med Alissa, Kirstine og Stine (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

På daten skal parret i et såkaldt hot tub midt i ødemarken, og produktionen havde forberedt det varme bad på forhånd, så de ikke skulle bruge tid på at fylde karret, da optagelserne skulle skydes hurtigt, men produktionen var nødt til at skride ind, da daten ikke kunne gennemføres som planlagt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nikolaj: Jeg har det rigtig presset

- Det sjove er, at de havde fyldt badekarret på forhånd med meget varmt vand, så det var dejligt for os at sidde i. Men de var kommet til at gøre det kogende. Vandet var så varmt, at jeg ikke engang kunne have hånden i det, og vi skulle sidde i det. Så dengang solen var ved at gå ned, så var vi nødt til at finde flaskevand med koldt vand og hælde litervis af koldt vand i det her brandvarme vand, før vi kunne holde ud at sidde i det, fortæller Casper.

Ifølge Casper var det grænseoverskridende at skulle sidde i et badekar med en person, han kun havde mødt én gang, men kemien var der, og det ender da også med, at Kirstine får en rose på daten, så hun dermed er fredet til roseceremonien.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra 'Sommerdrømme': Biologisk far til hver sin tvilling

Fællesbillede i 'Bachelor' (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Fællesbillede i 'Bachelor' (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

LÆS OGSÅ: CHOK: Kanye West dropper søn