Vinderne af ‘Alene i Vildmarken’: Vi er ekstreme

Nicklas og Emil indrømmer, at de har nogle ekstreme personligheder, og det skal pigerne kunne leve med.

Møgbeskidte kunne Nicklas Flenø Mikaelsen, 24 og Emil Fammé Hansen, 23, fra Sønder Åby på Fyn torsdag aften løfte træpokalen i vejret som sejrherrer i 'Alene i Vildmarken' efter 32 dages ekstrem livsførelse i Nordnorge.

- Opholdet har været fantastisk. Vi har levet og været der, hvor vi helst vil være. Vi er blevet presset, og det er det, vi mennesker vokser af, siger vennerne til HER&NU.

LÆS OGSGÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

Nicklas og Emil har kendt hinanden hele livet. De bor også sammen, og det var heller ikke første gang, de var på overlevelsestur. Sidste år i september vendte Cykeldrengene.dk, som de kalder sig, således hjem efter halvandet års cykeltur jorden rundt – en strækning på ikke mindre end 24.391 kilometer.

 Nicklas og Emil fra 'Alene i vildmarken' (Foto: Privat)

- Vi er et par ekstreme personligheder, der har oplevet meget sammen. Hvis pigerne vil have os, så må de tage hele pakken, griner de unge mænd, hvoraf kun Emil har en kæreste.

- Det med kærester er vigtigt, men for os begge gælder, at pigerne må acceptere vores måde at leve på. Vi har kun et liv og har mange projekter i støbeskeen. Vores drøm er at få vores eget tv-program, hvor vi kan tage ud i verden og vise positiv energi og godt humør, siger de.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Amalie: Jeg troede aldrig, det ville ske for mig

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid
Møgbeskidte kunne Nicklas Flenø Mikaelsen, 24 og Emil Fammé Hansen, 23, fra Sønder Åby på Fyn torsdag aften løfte træpokalen i vejret som sejrherrer i 'Alene i Vildmarken' efter 32 dages ekstrem livsførelse i Nordnorge. - Opholdet har været fantastisk. Vi har levet og været der, hvor vi helst vil være. Vi er blevet presset, og det er det, vi mennesker vokser af, siger vennerne til HER&NU. LÆS OGSGÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen Nicklas og Emil har kendt hinanden hele livet. De bor også sammen, og det var heller ikke første gang, de var på overlevelsestur. Sidste år i september vendte Cykeldrengene.dk, som de kalder sig, således hjem efter halvandet års cykeltur jorden rundt – en strækning på ikke mindre end 24.391 kilometer. Nicklas og Emil fra 'Alene i vildmarken' (Foto: Privat) - Vi er et par ekstreme personligheder, der har oplevet meget sammen. Hvis pigerne vil have os, så må de tage hele pakken, griner de unge mænd, hvoraf kun Emil har en kæreste. - Det med kærester er vigtigt, men for os begge gælder, at pigerne må acceptere vores måde at leve på. Vi har kun et liv og har mange projekter i støbeskeen. Vores drøm er at få vores eget tv-program, hvor vi kan tage ud i verden og vise positiv energi og godt humør, siger de. LÆS OGSÅ: Indbrud hos Amalie: Jeg troede aldrig, det ville ske for mig LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid