Unge mødre startede virksomhed sammen: Nu er venskabet slut

Det blev kun til et par måneders samarbejde for de to unge mødre, og nu er både venskabet og samarbejdet slut.

I sidste måned  kunne man følge 21-årige Julie Elgaard og 24-årige Cæcilie Hansen fra ‘De unge mødre’ i drømmen om at blive deres egne chefer. De to havde slået pjalterne sammen og besluttet sig for at blive selvstændige og åbne en webshop sammen. Kort efter starten på det, der skulle være deres iværksætter-drøm, gik drømmen dog i vasken.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G

- Cæcilie er ikke længere en del af webshoppen, for vi har valgt at gå hver for sig. Det er sindssygt svært for mig at forklare, hvad der præcis gik galt, og jeg tror også, vi har meget forskellige syn på, hvad der gik galt, og det skal der også være plads til. De ting vi måske har haft svært ved at blive enige om, det har været nogle relativt basale ting i en virksomhed, altså hvilken vej man skal gå ned ad. Vi har simpelthen ikke fået forventningsafstemt godt nok, fastslår Julie i programmet og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson afslører nyt om fremtiden og 'Paradise'.

- Jeg tror til en hvis grad også, vi er blevet lidt forblændet i den her følelse med, at vi var så ens. Jeg tror ikke, Cæcilie og jeg har kendt hinanden helt lige så godt, som vi troede, så set i bakspejlet var det nok for tidligt til at skulle have så mange penge involveret i et venskab.

Blander aldrig penge og veninder igen

Det var dog ikke kun de to unge mødres professionelle relation, der røg sig en tur. Venskabet er gået samme vej, og det er noget, der ærgrer Julie.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

- Det er tre måneder siden, vi sidst har snakket sammen som veninder. Jeg forstår godt, hun ikke havde lyst til at være med mere, for når man starter sådan noget, så kommer det bag på en, hvor meget det kræver, forklarer hun og fortsætter:

- Det har virkelig virkelig været pisse hårdt for at sige det, som det er, det har gjort så ondt. Jeg vil aldrig nogensinde blande penge og veninder på den her måde. For når der er penge involveret, så kommer der også bare nogle følelser frem, som er svære.

LÆS OGSÅ: To realitystjerner anholdt i lufthavnen

Hun lægger ikke skjul på, at hun savner sin tidligere veninde. Se mere øverst og nederst i artiklen, og se hele afsnittet på Discovery+.