Ung mor starter på "ny" uddannelse for tredje gang

Ifølge Natascha Linea så vil tredje gang blive lykkens gang

I sidste uge kunne en jublende lykkelig Katherina Søborg, som er kendt fra 'De unge mødre',  afslutte sin HF-eksamen med et 12-tal i huen. Den præstation har givet hendes gode veninde og kollega fra programserien Natascha Linea Kaup blod på tanden. Derfor har hun nu besluttet, at næste år er det hendes tur.

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

- Som flere af jer nok har regnet ud, så starter jeg op SSH uddannelsen til august for tredje gang. Der er ingen undskyldning for, jeg er droppet ud de to andre gange, men der har været en grund, skriver Natascha Linea i en spørgerunde på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Første gang var, da jeg mistede i min første graviditet og blev gravid med Lia. Anden gang var, da landet lukkede ned, og jeg følte, det var for uoverskueligt at fortsætte. Jeg starter igen, fordi jeg ved, det er det her, jeg vil, og jeg skal nok gennemføre.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Ifølge Natascha Linea er der også jobgaranti, når hun er færdig med uddannelsen. Faktisk er den unge mor til tre så sikker i sin sag, at hun allerede har udvalgt den kjole, hun skal have på, når hun gennemfører.