Liv Martine (Foto: Henrik R. Petersen)
Liv Martine (Foto: Henrik R. Petersen)

SE BILLEDERNE: 'Bagedyst'-stjerne har født

Liv Martine og manden Mads er i dag blevet forældre for anden gang.

Liv Martine, der vandt ‘Den store bagedyst’ i 2015, har i dag den 30. oktober født en lille dreng.

- Lille baby Luis. Lige pludselig var vi fire, og alt er fuldstændig perfekt! Nu går turen hjem, og Frode skal møde Luis for allerførste gang, skriver Liv Martine på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en højgravid Liv Martine fortæller om sin graviditet...

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne er gravid

Liv Martine og hendes mand, Mads Niemann, er nu forældre til to, efter de fik sønnen Frode tilbage i oktober 2020. Netop nu er det lykkelige par på vej hjem med deres nyfødte.

- Når alting går op i en højere enhed, og livet bare er det bedste og mest fantastiske, skriver Liv Martine i en historie på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Skifter tro: 'For lækker til love'-Melanie er blevet døbt

Liv Martine har ikke været bleg for at dele sin graviditetsrejse på de sociale medier, og helt op til fødslen i dag har følgerne kunne følge med.

- Alt ok med den efterhånden store baby. Vi begynder virkelig at glæde os! Frode siger hele tiden baby, og kan også sige babys navn. Jeg har lyst til at græde lidt af glæde hver gang. Han fortæller meget om mors mave og baby, skrev hun på Instagram for fire dage siden.

LÆS OGSÅ: WHAT: Nyt datingprogram foregår i en sauna

Jeg føler mig priviligeret

For godt en måned siden mødte Realityportalen den højgravide Liv Martine til en bogreception på ‘Bogen om Den store bagedyst’. Her fortalte den travle forretningskvinde og influencer, at barsel ikke ligefrem er en luksus, hun får fuld glæde af.

– Det kommer til at være halvt-halvt. Det er svært, når man er selvstændig og er halvdelen af en virksomhed, så kan man ikke bare sige, “nu går jeg på barsel”, så det bliver lidt til og fra. Vi prøver at arbejde lidt forud på nogle ting, så jeg måske kan holde en lille smule fri, fortalte Liv Martine.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Bachelor'-par tager stort skridt i forholdet

Hun ser det dog ikke som et problem, men nærmere et privilegium at elske sit arbejde så højt, at arbejde og fritid smelter sammen.

– Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne få to børn så tæt på hinanden. Det var et ønske, jeg havde. Mig og min lillebror er ret tætte, så jeg håbede også, jeg kunne få to børn, der var ret tætte. Der bliver to års forskel, så det tænker jeg bliver stort og hårdt, men fedt på samme tid, fortæller Liv Martine.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker afslører kønnet

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Liv Martine (@livmartine)

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn: Flere kendte med i vildt tv-program