Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Det bliver nok ikke i den nærmeste fremtid, at deltageren melder sig til 'Alene i vildmarken'.

Militærveninderne Katja på 34 år fra Brøndby og 31-årige Katrine var blandt de par, som kan følges i DR-programmet 'Alene i vildmarken', hvor de kæmpede for at klare så mange dage som muligt i den barske natur.

LÆS OGSÅ: Eksperterne afslører: Dette er vores yndlingsafsnit i ’Luksusfælden’

Artiklen fortsættes under videoen med Thomas Blachman, der fortæller om finalen i 'X Factor'... 

18 dage blev det til for veninderne, der til sidst måtte kaste håndklædet i ringen og forlade Norges ødemark.

For Katja var det efterfølgende svært at acceptere at være hjemme igen, da hun gerne ville have klaret at være med i eksperimentet i en længere periode, og derfor overvejede hun efter hjemkomsten til Danmark at melde sig til programmet igen som solodeltager.

Det åbner hun op om i et interview med SE og HØR, hvor hun fortæller, at noget dog er kommet i vejen for at rejse ud i vildmarken igen lige foreløbigt .

LÆS OGSÅ: Mads Moldt siger fra: Ønsker ikke at optræde

– Jeg er blevet gravid, så den går nok ikke, fortæller Katja til mediet. 

'Alene i 'Vildmarken' kan stadig følges på DR, og det er sjette gang, at en række deltagere sendes ud i den barske natur, hvor de skal klare sig med få midler i så lang tid som muligt. Men i år er der noget, der ikke er, som det plejer.

I overlevelseseksperimentet var det i de første sæsoner solodeltagere, der medvirkede, og sidste år var det par. Men i år er det både enkeltpersoner og par, der kæmper side om side om at overleve længst muligt i de rå omgivelser.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne afslører: Jeg var så bange