Frederikke i 'Bachelor' (Foto: Lotta Lemche/ TV 2)
Frederikke i 'Bachelor' (Foto: Lotta Lemche/ TV 2)

Populære Frederikke i ‘Bachelor’: Det var ubehageligt at være i

Frederikke fik i denne uge meget opmærksomhed både fra Kasper og Philip, men det er ikke kun en god ting.

I denne uge af 'Bachelor' har særligt én pige fået lidt mere opmærksomhed end de andre. Frederikke fik alenetid på gruppedaten med Kasper, hvor han gav hende en rose, og Philip inviterede Frederikke på singledate, hvor de gav hinanden massage, og her fik hun også en rose.

Det betyder, at Frederikke som den eneste pige allerede havde to roser til aftenens roseceremoni, men det er med blandede følelser.

- Jeg har absolut ikke tænkt mig at klage over, at jeg har været på en del dates allerede. Jo mere tid, man får med de her to fyre, jo bedre er chancen for at finde ud af, om der er et fundament for at relationen kan udvikle sig hen mod nogle mere ægte følelser. Men samtidig sidder der nogle piger i villaen, der ikke har været på date endnu, og nogle har kun været på en enkelt date med én af fyrene, og det kunne jeg godt mærke påvirkede stemningen inde i huset en hel del, fortæller Frederikke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Philip på romantisk date: Det kunne bestemt noget

Ifølge Frederikke glemte de øvrige piger, at det var fyrenes valg og ikke hendes.

- I og med det er mig, der bor med de her piger, så er det også mig, der mærker deres usikkerhed og frustrationer. Jeg ville nok have det på samme måde, så jeg forstår godt, de reagerer på den måde, fortæller Frederikke.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har født

Så trods de gode dates, var det for Frederikke en ambivalent følelse at stå med.

- Det var virkelig rart at få den bekræftelse, men det ændrer ikke på, at det var lidt ubehageligt også for mig at være i, da jeg er en person, der går meget op i, at alle omkring mig har det godt. Så det med at være skyld i, at nogle blev usikre på dem selv og deres position, det var ikke særlig rart, fortæller Frederikke og uddyber, hvordan det kom til udtryk i villaen.

- Jeg mærkede det på hele stemningen og nogle af pigerne trak sig lidt - måske for at beskytte dem selv, men vi var hurtigt videre, for så kom der jo en ny dag, hvor der skete nye ting, så folk var hurtigt videre fra det, men lige i momentet var det ikke særlig spændende at være i, fortæller Frederikke.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper afslører: Derfor er Mette noget særligt