Patrick og Danielle kæmper mod barnløshed: Vi håber hver dag

Parret fra 'Alene i Vildmarken' har oplevet tre graviditetstab og været gennem flere fertilitetsbehandlinger. Selvom det gør ondt, bevarer de håbet.

At overleve på primitiv vis i den vilde nordnorske natur syntes nogle gange uoverskueligt for ægteparret Danielle Gregory, 28 og 32-årige Patrick Bates fra 'Alene i Vildmarken' på DR. Men privat kæmper de en endnu hårdere kamp mod barnløshed. Danielle har oplevet tre graviditetstab og været gennem flere fertilitetsbehandlinger i håbet om at krone kærligheden med en lille baby.

- Vi kæmper med det. Det er meget hårdt, og meget af mit fokus er rettet mod det. Det har bragt os tættere på hinanden. Nu håber vi bare, at det lykkes en dag, siger Danielle fra lejligheden på Amager, hvor HER&NU møder dem.

- Der er ikke særligt meget fokus på kvinder, der har oplevet tab. Det sker dog for hver femte. Man føler sig utroligt meget alene indtil de obligatoriske 12 uger, siger hun.

LÆS OGSÅ: Juniorbager gør karriere: Køb mine kager!

 - Det er godt at være tilbage i sin egen seng efter at have ligget på den hårde jord i vildmarken, siger parret (Foto: Klaus Bo Christensen)
Det gør ondt
- Mange spørger om, vi snart skal have børn. Det gør ondt og jeg føler skyld, fordi jeg ikke kan levere et barn til Patrick. Det handler om gode og dårlige dage for mit vedkommende. Heldigvis er Patrick utroligt støttende, og vi glæder os bare til næste skridt i processen, og håber det går den rigtige vej hver dag, siger Danielle, der mødte sin elskede ved en tilfældighed i Oman i 2016, hvor hun havde nogle dages ophold som stewardesse, og han var udstationeret for det amerikanske forsvar.

- I hotellets lobby sagde det bang, fortæller Danielle, der året efter blev gift med Patrick. Han er født og opvokset i staten New York op ad den canadiske grænse og de vidtstrakte skove. At bytte det ud med et liv i Danmark har han ikke fortrudt.

- Det er vidunderligt at bo i København med historiske bygninger og meget andet, siger Patrick, der studerer HF enkeltfag, og som bagefter har planer om at søge ind på universitet for at studere især fysik. Oprindelig er han uddannet dybhavsdykker, men det job har han lagt på hylden ind til videre.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

 Patrick og Danielle i 'Alene i Vildmarken' (Foto: United/DR)

Det var Danielle, der tilmeldte parret 'Alene i vildmarken'.

- Mange har været utroligt overrasket over, at jeg har kastet mig ud i sådan en udfordring. Jeg er jo en bypige, der elsker at gå ture på Strøget, shoppe og gå på café. Men jeg synes, det var rart at vise en anden side af mig selv, siger Danielle, mens Patrick var helt med på idéen.

- Jeg elsker hvert øjeblik i naturen. Men det var også hårdt at se Danielle lide undervejs. Det gjorde mig lidt frustreret, for jeg ville jo gerne have, hun skulle have det godt, siger han.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

LÆS OGSÅ: Oh Land om 'X Factor'-sejr: Kun én ting manglede
At overleve på primitiv vis i den vilde nordnorske natur syntes nogle gange uoverskueligt for ægteparret Danielle Gregory, 28 og 32-årige Patrick Bates fra 'Alene i Vildmarken' på DR. Men privat kæmper de en endnu hårdere kamp mod barnløshed. Danielle har oplevet tre graviditetstab og været gennem flere fertilitetsbehandlinger i håbet om at krone kærligheden med en lille baby. - Vi kæmper med det. Det er meget hårdt, og meget af mit fokus er rettet mod det. Det har bragt os tættere på hinanden. Nu håber vi bare, at det lykkes en dag, siger Danielle fra lejligheden på Amager, hvor HER&NU møder dem. - Der er ikke særligt meget fokus på kvinder, der har oplevet tab. Det sker dog for hver femte. Man føler sig utroligt meget alene indtil de obligatoriske 12 uger, siger hun. LÆS OGSÅ: Juniorbager gør karriere: Køb mine kager! - Det er godt at være tilbage i sin egen seng efter at have ligget på den hårde jord i vildmarken, siger parret (Foto: Klaus Bo Christensen) Det gør ondt - Mange spørger om, vi snart skal have børn. Det gør ondt og jeg føler skyld, fordi jeg ikke kan levere et barn til Patrick. Det handler om gode og dårlige dage for mit vedkommende. Heldigvis er Patrick utroligt støttende, og vi glæder os bare til næste skridt i processen, og håber det går den rigtige vej hver dag, siger Danielle, der mødte sin elskede ved en tilfældighed i Oman i 2016, hvor hun havde nogle dages ophold som stewardesse, og han var udstationeret for det amerikanske forsvar. - I hotellets lobby sagde det bang, fortæller Danielle, der året efter blev gift med Patrick. Han er født og opvokset i staten New York op ad den canadiske grænse og de vidtstrakte skove. At bytte det ud med et liv i Danmark har han ikke fortrudt. - Det er vidunderligt at bo i København med historiske bygninger og meget andet, siger Patrick, der studerer HF enkeltfag, og som bagefter har planer om at søge ind på universitet for at studere især fysik. Oprindelig er han uddannet dybhavsdykker, men det job har han lagt på hylden ind til videre. LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed Patrick og Danielle i 'Alene i Vildmarken' (Foto: United/DR) Det var Danielle, der tilmeldte parret 'Alene i vildmarken'. - Mange har været utroligt overrasket over, at jeg har kastet mig ud i sådan en udfordring. Jeg er jo en bypige, der elsker at gå ture på Strøget, shoppe og gå på café. Men jeg synes, det var rart at vise en anden side af mig selv, siger Danielle, mens Patrick var helt med på idéen. - Jeg elsker hvert øjeblik i naturen. Men det var også hårdt at se Danielle lide undervejs. Det gjorde mig lidt frustreret, for jeg ville jo gerne have, hun skulle have det godt, siger han. LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre LÆS OGSÅ: Oh Land om 'X Factor'-sejr: Kun én ting manglede