Nynne afslører: Vil gerne tilbage

Nynne har en drøm om at komme tilbage.

Det kom som et chok for de fleste, da realitystjernen Nynne Larsen, som er kendt fra realityprogrammerne ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’, for to uger siden anklagede skuespillerkæresten, Robert Hansen for vold ved at lægge et billede af sit forslåede ansigt op på Instagram med teksten.

– Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Den er helt gal med Nynne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nynne Larsen få dage før bruddet med Robert fortalte, at alt var godt - hun ville dog gerne have, at han friede til hende.

Siden har Robert Hansen været ude med riven efter sin ekskæreste med beskyldninger om, at hun tog stoffer, og ifølge Robert var volden gensidig, og der var tale om en slåskamb mellem de to. Den seneste uge har der dog været stilhed fra begge parter, men nu tager Nynne bladet fra munden og giver en statusopdatering på, hvordan det går med hende.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg føler mig lidt som det der trafikuheld, hvor alle lige skal se. Det er en situation, jeg selv har været med til at skabe ved at gå ud og fortælle min historie, men jeg synes også, det er lidt angstprovokerende hele tiden at skulle være noget for nogen, så jeg ved ikke, hvordan jeg kommer tilbage og bare passer mit influencer arbejde, uden det virker vildt påtage eller vildt malplaceret, men jeg er et godt sted lige nu, så godt et sted, som jeg kan være, fortæller Nynne i en række stories på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

- Jeg er stadig stresset, men jeg får min søvn og prøver at passe min skole og prøver at få indhentet oceaner af arbejde, men jeg vil i hvert fald bare lige sige tak. Tak er nok et fattigt ord, men jeg tror også, vi bliver nødt til at lægge det bag os. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være Nynne igen og ikke være Nynne, som er det der trafikuheld, som alle lige skal se, hvordan har det, for jeg har det egentlig nogenlunde.

Når Nynne vender tilbage til jobbet som influencer, så er det nu til en platform på Instagram, der er mere end dobbelt så stor i antallet af følgere, som før hun delte sin historie og gik fra Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nynne Larsen (@nynnelarsen)