Natascha Linea (Foto: Janus Nielsen)
Natascha Linea (Foto: Janus Nielsen)

Natascha Linea sygemeldt fra uddannelse

Den unge mor er ramt af sygdom, så hun ikke kan gennemføre sin uddannelse som planlagt.

Siden i sommer, hvor Natascha Linea Kaup Jensen startede på sin uddannelse som social- og sundhedshjælper, har det tilsyneladende kørt på skinner for den tidligere 'De unge mødre'-deltager. Men nu afslører hun på sin Instagram, at alt ikke længere ser så lyst ud.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

- Jeg er sygemeldt på ubestemt tid og er overgået til sygedagpenge. Jeg ønsker ikke at komme frem med, hvad grunden er til min sygemelding, men jeg er i tæt dialog med min læge samt min arbejdsgiver, og vi er alle tre enige om, at dette er den bedste løsning for at passe bedst muligt på mig og min krop, skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fortryder

- Jeg håber, jeg hurtigst muligt kan vende tilbage stærkere end nogensinde før og gennemføre det sidste af min uddannelse, for det er helt sikkert planen, at jeg selvfølgelig nok skal gennemføre. Der kom bare en åndssvag sygdom i vejen for, at drømmen kunne blive lige nu.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor kalder Lia en anden for mor

Natascha Linea understreger i opslaget, at hun stadig er tilmeldt sin skole og sit uddannelsesforløb til trods for sygemeldingen. Se Natascha Lineas opslag HER.

Året har taget en drejning

Det er ellers kun få uger siden, Natascha Linea skrev på Instagram, at 2023 ville blive et spændende år, hvor der ville ske ting, hun så frem til.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

– Året sluttede på den bedste og mest fantastiske måde, og jeg fik den bedste gave, jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg må desværre ikke offentliggøre det endnu. Men 2023 bliver et magisk år både for mig, min familie og for min fremtid, skrev hun på Instagram.

Men nu har året altså allerede taget en drejning, og den unge mor har opgivet sin uddannelse for en stund.