Mesterbager Thea har fået nok: Mæt af bagværk

Den 16-årige skoleelev klarer sig forrygende i 'Juniorbagedysten', men da kameraerne slukkede, blev lysten til at bage sat på pause.

I aftenens afsnit af Den store Juniorbagedyst kunne seerne opleve Thea Glar blive udstyret med et ærefuldt mesterbagerforklæde som bevis på, at hun var den dygtigste af alle. Dommerne gav hendes pandekager på udendørs bål førstepladsen, og i den hemmelige udfordring sluttede hun af med at tilberede en flot chokoladekage, der fik tænderne til at løbe i vand.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Maria afslører: Det får vi for at være på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom..

Siden sidste års optagelser af det populære program er der dog sket en radikal ændring i den 16-årige skoleelevs interesse for bagværk. Den er nemlig sat på pause, fortæller hun til HER&NU.

– Bagedysten var meget intensiv, og vi skulle bage dag ud og ind. Jeg blev chokeret over, hvor meget det kom til at fylde. Det var intenst, og man fik nærmest ikke tid til at smage sit eget bagværk, før næste projekt meldte sig. Så pludselig stoppede det med at være sjovt. Bagefter var jeg glad for at komme tilbage til hverdagen, hvor jeg kunne gå i gang med så meget andet, afslører Thea fra bondegårdsidyllen i Græsted, hvor hun bor med sin lillesøster, far og mor. 

– Så lige nu køber jeg søde sager hos bageren, men mon ikke interessen kommer tilbage en dag, spørger Thea.

LÆS OGSÅ: I tårer på tv: Deltog i sin egen begravelse

Thea har netop haft travlt med afslutningen af 9. klasses afgangseksamen fra Folkeskolen, og efter sommerferien skal hun så på gymnasiet i Helsinge.

Artiklen fortsætter under billedet

– Det bliver nyt og spændende, siger hun, der kastede sig ud i Juniorbagedysten, fordi hun elsker nye udfordringer. Men nu er hun så faldet tilbage til sin hverdag omgivet af dyr som hunde, katte, høns og heste. Og ridning er hendes store passion.

Artiklen fortsætter under billedet

– Det er skønt at være sammen med dyr, ride i naturen og få masser af frisk luft, og så går der masser af tid med fodring og pasning, siger Thea, der synes det er længe siden tv-optagelserne sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet

– Det er mærkeligt at se sig selv på tv, men min familie synes, det er supersjovt. Ellers har jeg ikke gjort det store ud af det, siger Thea, der naturligvis har lagt nogle af sine fine kageresultater ud på sin Instagram-profil. For tiden bliver billederne dog ikke suppleret op, fordi bagningen som sagt er sat på pause.

LÆS OGSÅ: Familien åbner op om Sidney Lee: Vi elsker ham