CHILI-CHOK! Gustav tog fusen på Joakim

Den 16-årige deltager vandt ikke mesterbagerforklædet, men lykkedes med at få de andre til at grine højlydt, fordi værten skar en grimasse efter smagning af hans stærkt krydrede popcakes

Gustav Zimsen havde gjort sig stor umage med tilberedningen af sine popcakes-portrætter bestående af passionsfrugtkage med chilismag. Og selvom han ikke vandt mesterbagerforklædet for den mest smagfulde og flotteste tilberedning, så lykkedes det i hvert fald at tage fusen på Joakim Ingversen kraftigt fremprovokeret af dommer Markus Grigo. Det oplevede seerne i aftenens afsnit af 'Den Store Juniorbagedyst' på DR1.

LÆS OGSÅ: Sagen trækker ud: Skal Teitur blive i fængslet?

Artiklen fortsætter under videoen af Frederik og Tilde fra 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Juniorbagedyst-deltagerne på Instagram 

Smagsprøven til værten var nemlig ekstraordinært krydret med chili, så han måtte skære en grimasse, og det bragte de store smil frem hos folkene i bageteltet.

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så meget har jeg taget på

- Ja, joken lykkedes jo meget godt, siger den 16-årige skoleelev fra Hillerød til HER&NU.

Gustav havde meget lidt erfaring, da han til alles store forundring alligevel røg igennem nåleøjet ved castingen til 'Den Store Juniorbagedyst'.

Artiklen fortsætter under billedet

- Faktisk havde jeg næsten ikke bagt noget som helst op til. Ved castingen ankom jeg med den grimmeste hjemmebagte kage, og det var virkelig pinligt. Men jeg gik videre, og da jeg så nåede frem til slutcasting, hvor jeg skulle bage en kage i bagedyst-teltet, da blev jeg igen udtaget. Måske på grund af min idérigdom? Ingen havde troet, jeg ville komme med, og det havde jeg bestemt heller ikke selv. Så det var ret sejt, siger Gustav, der overlevede afsnittet lørdag aften i fin stil i et felt, der er skrumpet ind fra otte til seks deltagere.

LÆS OGSÅ: Ung 'Bagedyst'-stjerne dropper ud af skolen

- Jeg har lært meget af at arbejde under pres, men det har også givet noget indsigt i bageteknik, og så selvfølgelig nye venner. At deltage kan måske åbne nogle døre på sigt, men jeg har ikke ambition om at blive konditor, siger Gustav, der er i gang med 9. klasses afgangseksamen, og efter sommerferien tager han så på efterskole.

LÆS OGSÅ: WOW: Philip May i vildt vægttab