HOT NEWS: 'Bagedyst'-børn får nyt program

Tre af deltagerne fra 'Den store juniorbagedyst' er med i et nyt program.

Børnene i 'Den store juniorbagedyst' tog hele Danmark med storm og samlede om muligt endnu flere danskere foran tv-skærmen end deres voksne forbilleder i 'Den store bagedyst'. Alle elskede programmet med de kære børn, og nu er der godt nyt til fans af programmet.

Tre af børnene har nemlig fået deres eget program sammen med selveste Mads Steffensen. Liva, Nora og Karl er panelet i de første to afsnit af radioværtens podcastserie 'Mads og Børneholdet', som kan høres på Podimo.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kronprins Frederik kommer i mål til Royal Run.

I programmerne diskuterer de andre børns dilemmaer og kommer med gode råd. Her kan man blandt andet høre dem guide en pige, der er i tvivl om, hvorvidt hun skal melde sig til skolepatruljen, en anden hvis forældre vil bestemme, hvilket tøj hun tager på. Der er en, der har skrevet ind, som er i tvivl om, om han skal fortsætte med at gå i hjemmeskole, og så er der en, der er i tvivl, om han skal have en slange eller en fugleedderkop.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

Det er alt sammen i første afsnit, men dilemmaerne fortsætter i andet afsnit, hvor der diskuteres forelskelse, fodboldkampe, pyjamasparty og uvenskaber.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Karl (@karlskager)