WOW: Paula afslører vild hobby

Den 15-årige deltager er også elite-gymnast i Rødovre

Udover at være en lidenskabelig konditor, der har kæmpet sig til en finaleplads i 'Den Store Juniorbagedyst', så har Paula Gehl fra Frederiksberg også en anden hobby i den noget vildere afdeling. Hun er nemlig elitegymnast i Rødovre og Omegns Gymnastikforenings (ROC) Teamgym Elite Junior Hold. Og det går der også meget tid med.

LÆS OGSÅ: HØR FORKLARINGEN: Paradiso tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

Se videoen, hvor Rachel fra 'Årgang 0' fortæller om sin nye kæreste Nikola...

Artiklen fortsætter under artiklen.

- Jeg går til springgymnastik fire gange om ugen, og så er jeg også træner, siger den 15-årige skoleelev.

- Det kræver at man brænder for det - og virkelig vil det. Mit mål er at udvikle mig hele tiden og have det sjovt. Nogle gange er det hårdt, men vi er gode til at hjælpe hinanden mine venner og jeg, fortsætter Paula, der ikke hæmmer den toptrimmede fysik med for meget kagespisning.

- Jeg spiser faktisk ikke så meget, så det er mest min familie og andre, der får glæde af kagerne, siger hun, der i forbindelse med sin erhvervspraktik i 8. klasse fik lov at folde sig ud på Hotel D’Angleterre i København.

- Det var rigtigt spændende at prøve konditorfaget på et professionelt plan, fortsætter springgymnasten, der glæder sig til juniorbagedyst-finalen lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Britneys dramabryllup: Eksmand anholdt

- Det har været en af de bedste oplevelser i mit liv at deltage. Det har også været hårdt og stressende, men jeg ville ikke have været det foruden, siger hun.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper kritiserer TV 2: Fik depression efter deltagelse