Sofie i opgør med Joakim: Jeg er sendt til tælling

Sofie Linde indrømmer gerne, at det ikke bliver i år, hun vinder over sin mand.

Fredag aften i sidste uge gik 32-årige Sofie Linde på scenen i første live show i 'X Factor'. Det var hendes comeback efter sidste år, hvor hun var på barsel, og mange 'X Factor'-seere var glade for at have den altid skarpe tv-vært tilbage på scenen.

Dog er hendes rolle på det populære underholdningsprogram ikke noget, der vækker begejstring hjemme i stuen hos pigerne, Trine på 4 år og Søs, der kom til verden den 5. februar 2021.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-par afslører: Klar til flere børn

- Jeg havde faktisk min datter med inde og se generalprøven, og hun lignede én, der var ved at falde i søvn til sidst. Jeg tror måske, hun stadig er for ung, og jeg kæmper jo lidt med det, fordi hendes fars program er meget, meget populært hjemme hos os, fortæller Sofie Linde efter showet.

Joakim Linde Ingversen var i foråret 2021 vært på 'Den store juniorbagedyst', der blev sendt på DR1, og programmet blev altså lidt af et hit hos hans piger. Den status har 'X Factor' endnu ikke nået, selvom mor er en af hovedpersonerne på scenen.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjernes store beslutning: Det er slut

- Hun synes, alle deltagerne var gode, men hun var også klar på at komme hjem til sidst. Så jeg tror ikke, jeg bliver en tv-tradition hos mine piger endnu. Måske er jeg heldig, at min mand kigger med, siger Sofie Linde om generalprøven og tilføjer:

- Han er langt mere populær. Der er jeg sendt til tælling.

Det gode for Sofie Lindes døtre er, at optagelserne til sæson to af 'Den store juniorbagedyst' allerede er i hus. Optagelserne fandt sted i september og oktober 2021, og juniorudgaven af bage-konkurrencen forventes at blive sendt i foråret.

LÆS OGSÅ: Stor ændring efter ‘Løvens hule’: ‘Vild med dans’-stjerne med som investor