I tårer på tv: Derfor blev Mille så rørt

Den 15-årige deltager fra Sunds ved Herning måtte trøstes af værten, da hendes musikidol sendte hende en videohilsen.

Dybt berørt lod Mille tårerne få frit løb, da hendes store barndomsidol Rasmus Seebach sendte hende en videohilsen oven på hendes tilberedning af en flot fondant-kage over temaet musikidoler i kategorien Mesterværket. Det kunne seerne opleve i aftenens afsnit af 'Den Store Juniorbagedyst' på DR1.

- Jeg har meget let til tårer, når jeg bliver glad og rørt. Rasmus Seebach var nok min første forelskelse, og som lille har jeg ofte siddet på skuldrene af min far til koncerter med ham, så det var noget særligt, fortsætter Mille, der til daglig går i 8. klasse.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper kritiserer TV 2: Fik depression efter deltagelse

Se videoen, hvor Rachel fra 'Årgang 0' fortæller om sin nye kæreste Nikola...

Artiklen fortsætter under billedet.

Rasmus Seebach-kagen var dermed med til at bringe hende blandt de fire, der skal i finalen på lørdag.

- Det var en forløsning, og jeg var faktisk nervøs for at ryge ud i semifinalen, siger Mille, der har høstet to mesterbagerforklæder undervejs i de ti afsnit af juniorbagedysten.

LÆS OGSÅ: Britneys dramabryllup: Eksmand anholdt

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jeg har været hele følelsesregisteret igennem 50 gange. Nogle gange var jeg megaglad, andre gange meganervøs for ikke at slå til. Og så har det været dejligt at blive så tætte med de andre. Vi har en snapchat-gruppe, og vi både taler sammen og mødes, siger Mille oven på optagelserne sidste år. Og den dygtige amatørbager er godt på vej til at gøre bagværk til sit levebrød.

- Jeg kan lide at udfordre mig selv. Jeg starter med at tegne en kage i min kagebog, skrive en opskrift, og så kan jeg godt lide at tage billeder til Instagram. Så det er processen, jeg holder af, siger hun, der netop har fået job hos en bager.

- Kager der skal pyntes, er det bedste for mig. Så jeg satser på at gå den vej, siger hun, der gerne vil i praktik hos en konditor i 9. klasses erhvervspraktik. efter sommerferien.

LÆS OGSÅ: Fie taler ud om fødsel: Troede, jeg skulle dø