Legendarisk paradiso er i familie med 'Ex on the Beach'-babe

Reality-genren er slet ikke ukendt i familien.

I en af de populære spørgerundet med sand eller falsk på Instagram afslører 'Ex on the Beach'-baben Sofie Birkø, at hun faktisk er i familie med 'Paradise'-baben Anna Due, som blev kendt i 'Paradise Hotel' sæson 9 og efterfølgende deltog i 'Et ton cash' og 'Dagens mand'.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Marco fortæller om sin deltagelse i 'Ex on the Beach'.

Overfor Realityportalen bekræfter Sofie familierelationen og fortæller, at det har været en fordel.

- Ja, hun er min moster, og hun har hjulpet mig rigtig meget, da jeg fortalte hende, at jeg skulle lave reality. Jeg skulle først lave 'Paradise', men jeg sprang fra af personlige årsager i sidste øjeblik. Vi har nok mere et veninde forhold, og vi har det vanvittig sjovt sammen, fortæller Sofie og fortsætter med et grin:

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

- Da jeg var 18, tog hun mig med i byen første gang, og jeg blev hammer stiv, fordi hun bare drak mig under. Hun havde dog også fortalt mig om, hvad jeg IKKE skulle gøre på tv. For eksempel skulle jeg prøve ikke sige noget underligt eller dumt, men jeg ved sgu ikke, om hun føler, jeg levede op til det.

Når Anna og Sofie er mere som veninder end som moster og niece, skyldes det nok, at Anna med sine 30 år er noget tættere på Sofies 23 år end på morens 46.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Anna Due (Foto: Janus Nielsen)
Anna Due (Foto: Janus Nielsen)