(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Mascha Vang udgiver biografi

Mascha Vang har tidligere udgivet en træningsbog, men aldrig en personlig bog som nu.

Mascha Vang er en kvinde med ben i næsen, som har levet til fulde og ofte taget sine følgere med på rejsen. Nu er der dog godt nyt, hvis man er vild med at følge med på bloggerens sociale medier. Til efteråret udgiver Mascha Vang nemlig en biografi, det afslører hun i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Her spørger en følger hende, hvordan hun vil fortælle Hollie Nolia om Playboy osv., hvortil Mascha svarer:

- Nu ved jeg ikke, hvad der menes med "osv.", men jeg har aldrig tænkt over, at jeg skulle fortælle det som sådan. Det bliver nok noget ala "Nu skal du høre skat, da mor var ung, gik hun til de fedeste fester i verden, bl.a. hos en cool gammel mand, der altid gik i nattøj og havde zoo i haven og en masse kaniner i forskellige farver og store trampoliner." Ellers kan hun læse om det i min biografi, som udkommer 1/11.

LÆS OGSÅ: Efter flirt i ‘Paradise’: Anne K. og Nikolaj er ikke på talfod

Hvis man søger på Mascha Vangs bog, som kommer til at hedde 'MASCHA', så er det allerede nu muligt at forudbestille den til levering på udgivelsesdatoen. Bogen er skrevet af Christina Lund Sørensen, og beskrivelsen lyder således:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

En inspirerende livsberetning om en stærk kvinde, der altid har turde tænke stort og ikke blot griber chancerne, men skaber dem selv. Mascha er fortællingen om en pige, derer vokset op i en lille flække i Nordjylland. Fra sit barndomsværelse sad hun og gloede ud over markerne og drømte sig langt væk – til L.A., til København – bare så langt væk fra Jylland, hun kunne komme. Det er fortællingen om den kønne, lyshårede pige, der blev berømt for sin medvirken i den første danske sæson af realityprogrammet 'Paradise Hotel', kendt som en af Danmarks største pin up-modeller og elsket som blogger og influencer. Mascha er historien om at give fanden i, hvad folk tænker, og om at gå sine egne veje. Om at skabe sit eget forretningsimperium, være Danmarks mest googlede person og om hele tiden at være i bevægelse og aldrig stå stille. Det er også historien om at blive enlig mor, miste fodfæstet og lande igen. Om at leve med smertefulde migræneanfald på grund af et trafikuheld som ung og om at bide smerten i sig og kæmpe på trods. Det er en bog om kærlighed og mænd. Om god gammeldags snusfornuft – om at arbejde sig op nedefra, være fri og økonomisk uafhængig. I 2017 solgte hun millionforretningen Blogly, som er et bloggernetværk. Det her er fortællingen om Mascha Vang.