Første kys i ‘Bachelor’: Jeg tænkte "fuck"

Victoria og Philip gik skridtet videre som de første i 'Bachelor'.

I dagens afsnit af 'Bachelor' opstår der sød musik mellem Philip og Victoria på deres singledate, hvor de efter en dag med aktiviteter i begges ånd spiser en romantisk middag og ender hånd i hånd nede på stranden med et kys.

- Jeg synes, at daten var mega hyggeligt. Jeg synes, at Philip gav helt vildt meget af sig selv, og jeg sad tilbage med en følelse af, at det var en helt vild god date. Vi havde rigtig gode samtaler, fortæller Victoria til realityportalen om daten og Philip uddyber, hvordan det endte i et kys.

- Vi hyggede os og snakkede sindssygt godt sammen, og det gjorde vi igennem hele dagen, og der var en virkelig god vibe, og det førte simpelthen til et kys ude ved vandet, og det synes jeg var dejligt. Når det spiller på en date, så fører det ene til det andet, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Genkender du ‘Bachelor’-babe: Her har du set hende før

Victoria synes også godt om kysset, men det kom bag på hende.

- Jeg kan huske, at jeg sagde i sync, at vi ikke kommer til at kysse, selvom jeg gerne ville. Og så var det bare fedt, at han tog initiativ til det sidst på daten. Jeg havde ikke helt regnet med, han ville gøre det, da der jo er så mange kvinder i huset, og han vil jo nok gerne passe på, hvem han går og kysser på, men det var vildt dejligt, han kyssede mig, fortæller Victoria og tilføjer:

- Jeg kan huske, jeg tænkte "fuck", nu bliver der reelt set noget at miste, hvis det ikke går. Så jeg kan huske, det var fedt, men det kom også tæt på, fortæller Victoria, der prøvede at passe på sig selv i det.

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth vender tilbage til Tour de France

Hemmeligt kys

Selvom Victoria havde armene over hovedet efter daten, så valgte Victoria kun at fortælle Mette om kysset.

- Jeg tog det som en selvfølgelighed, at jeg kunne sige det til hende, for man har jo ikke andre inde i huset, så man har også behov for at sige det til nogen. Og fordi Mette var på team Kasper, så var det nemmere at snakke med hende om det, fortæller Victoria.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kom tættere på Janni og Karsten

Mette og Victoria snakkede om, at det var bedst, hvis nyheden ikke kom videre.

- Vi snakkede om, at det var bedst for stemningen i huset, at jeg ikke løb rundt og sagde, vi havde kysset, fordi det kan skabe en usikkerhed. Jeg havde samtidig så meget respekt for de andre pigers følelser, så jeg havde ikke lyst til at råbe højt.

LÆS OGSÅ: For første gang: Homopar med i ‘Gift ved første blik’

Philip havde det på samme måde som Victoria og sagde intet til Kasper om kysset.

- Jeg holdte mine dates isoleret for alles vedkommende. Mig og Kasper respekterede ret meget hinanden og støttede bare hinanden. Der var ingen grund til at skabe dårlig stemning, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

Efter kysset

Efter den gode date blev det kun sværere for Victoria at se Philip date andre.

- Det var lidt en udfordring. Nu havde vi lige haft denne her vildt gode date, og så går livet bare videre. Jeg prøvede at huske, det var et program, men jeg kunne ikke lade vær med at blive påvirket af det.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper kritiserer TV 2: Fik depression efter deltagelse

Der var især tre piger, hvor Victoria fik det dårligt.

- Hvis han trak Frida B, Sidsel eller Frederikke til side, så kunne jeg godt få en klump i maven over det. De er pisse dejlige og vildt smukke, fortæller Victoria om sine største konkurrenter.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs