'Forsidefruer' afslører ukendt fortid

Det viser sig, at to af deltagerne i programmet har kendt hinanden i mange år.

I den nye podcast 'Her er dit realityliv' er Janni Ree hovedpersonen i første afsnit. Her kommer man med på rejsen fra hendes tid som oddset babe til sin nuværende rolle som 'Forsidefrue' på TV3. Hun fortæller blandt andet, hvordan kvinderne blev sat sammen i første omgang og afslører, om fruerne er venner i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed 

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Da vi startede, var Tina Lund, Sarah Louise og Gunnvør ægte venner, og Amalie og jeg var ligesom dem, der kom udefra, jeg kendte ikke nogen af dem. Jo, jeg vidste, hvem Sarah Louise var, selvom hun sagde, hun ikke kendte mig. Jeg har været til mange af Sarah Louises fester og skrevet en masse med hende, men da jeg røg ud i min retssag, så kendte hun mig ikke mere, fortæller Janni og fortsætter:

- Hun er ikke en ægte ven, men det viste sig også, at det var hun ikke. Men Amalie og jeg blev ligesom sat op til nogle scener sammen, hvor de andre tre veninder var ægte sammen og lavede scener sammen. Så det blev ligesom Amalie og jeg, der var sammen og blev veninder.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Har kendt hende, siden hun var 14

Janni forklarer, at hun ikke vil betegne alle de andre fruer som venner, fordi det ikke er alle, hun ringer til privat. Det var faktisk først, da Jackie kom med i programmet, at der var en af fruerne, Janni virkelig kendte.

- Jeg har altid kendt Jackie, jeg har kendt Jackie siden hun var 14 år, hun har boet min søsters værelse sammen med min nevø, de var bedste venner. Så hun har boet der, så når jeg var hjemme fra USA, kan jeg godt huske, Jackie farede rundt derinde på værelset. Det er jo lidt sjovt, griner Janni.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

I podcasten fortæller Janni også, hvor meget fruerne selv har indflydelse på, hvad der sker i programmet. Det er nemlig både produktionen og dem selv, der planlægger indholdet og er med til at lave storylinen.

Den nye podcast kan høres på Ally.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører utroskab og familieforøgelse