‘Fangerne på fortet’ er tilbage i aften: Se de første klip her

'Fangerne på fortet' er tilbage, og det går ikke stille for sig i første afsnit. Se de første klip her.

Det skulle være vist i foråret, men corona udskød programmet, som mange har ventet ti år på, men i aften er 'Fangerne på fortet' endelig tilbage. I første afsnit kæmper dansere fra 'Vild med dans' Morten Kjeldgaard og Michael Olesen sammen med koreograf og tv-vært Sofie Østergaard overfor holdet med håndboldduoen Lars Rasmussen og Kristina ”Mulle” Kristiansen, der er i godt selskab med den kageglade tv-vært Micki Cheng.

Vi har samlet tre gode klip fra aftenens program.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i tvivl om 'Fangerne på fortet': Tænkte i ugevis

Lars Rasmussen presses

Lars Rasmussen og 'Mulle' skal sammen i dyst, hvor de skal løbe i et hamsterhjul for at få frigjort en nøgle. De udfordres, da skum kommer ind i hjulet, og det bliver pludselig meget glat at løbe rundt.

LÆS OGSÅ: 'Fangerne på fortet'-deltagerne: Dét skal vores præmie bruges på

Michael Olesen presses i højder

Når det kommer til balancen, så fejler den ikke noget hos den professionelle danser i 'Vild med dans' Michael Olesen, men når det handler om balance i højder, så er det noget helt andet. Det er en presset mand, der modtager instrukser fra Camilla Ottesen i aftenens afsnit af 'Fangerne på fortet'. Se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: 'Fangerne på Fortet' vender tilbage med nyt værtspar

Micki Cheng lægger vægten i

Da Micki Cheng fra 'Den store bagedyst' skal dyste mod 'Vild med dans'-danser Michael Olesen fra modstanderholdet bliver han presset til at bruge alle sine kompetencer, også hvis det kræver, at han skal lægge vægten i, så gør han også det. Se den tætte dyst i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Se 'Fangerne på fortet' i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.