Camilla Dalsgaard
Camilla Dalsgaard

Camilla Dalsgaard myrdet i 'Forræder': Sådan reagerede hun

Danseren kan godt se, hvorfor forræderne frygtede hende.

Efter i sidste uge at have set sin ven og medsammensvorne, Tinus de Schunard, blive stemt hjem ved det runde bord i 'Forræder', blev Camilla Dalsgaard i nattens mulm og mørke myrdet af forræderne.

Situationen var hun dog forberedt på, og hun har da også en god idé om, hvorfor dén nat skulle blive hendes sidste på Hvedholm Slot.

LÆS OGSÅ: WHAT! Lenny og Teitur i vild diskussion: Stak ham en lussing

Artiklen fortsætter under videoen.

- Jeg sidder faktisk og forsvarer ham (Tinus, red.) ret meget ved det runde bord, inden han ryger ud - og det skal man ikke, fortæller Camilla til HER&NU/Realityportalen og forklarer:

- Jeg blev irriteret og sur over den heksejagt, de satte i gang, fordi jeg går meget ind for retfærdighed, og det kan man ikke i sådan et spil.

Selv kan 'Vild med dans'-stjernen da også godt se, hvorfor forræderne ønskede at få ramt på hende.

- Nu er jeg jo ikke en pige, der tier stille. Så ved man jo godt, at man lige pludselig kan risikere at blive farlig - og det er jo også lidt det, Simi hentyder til, efter beslutningen er taget, fortæller Camilla og forsikrer:

- Det tager jeg slet ikke negativt overhovedet.

Camilla kan da i samme ombæring også afsløre, at hun havde planer om at gå efter Simi, som seerne jo allerede er bekendt med er forræder, ved det runde bord, var hun ikke blevet myrdet.

LÆS OGSÅ: Emil har afbrudt rejsen: Skal opereres i Danmark

Hærdet

Selvom Camilla selvfølgelig syntes, det var ærgerligt at blive sendt hjem fra programmet, var det også en lettelse, da det konstante psykiske spil blev afsluttet.

- Jeg har jo hele tiden sagt til mig selv: "Det er en leg, det er et spil." For jeg kan ikke lide, når folk mistænker en for, at man lyver, for sådan er jeg ikke som person, så jeg skulle hele tiden minde mig selv om, at det er et spil. For det kan være hårdt, fortæller hun.

Danseren havde dog ikke problemer med at lade spillet blive på slottet, efter hun forlod det.

- Det var ikke sådan, at jeg kom hjem og gik helt psykisk ned. Det var bare rart at være hjemme hos familien igen, og fedt at have været en del af sådan en produktion, lyder det fra Camilla.

At blive sendt hjem har hun da også prøvet før i TV 2-regi, når hun har været med på 'Vild med dans'-holdet - og måske, det har været med til at hærde hende.

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang trækker stikket

- Jeg var ærgerlig over at ryge ud, men jeg er ikke hende, der sidder og græder over det. Det er lidt ligesom med 'Vild med dans', for man ved jo ikke, om man er købt eller solgt, og på et eller andet tidspunkt, så ved man jo godt, at legen slutter, fortæller hun og tilføjer:

- Det har jeg bare lært at leve med. Så jeg tror ikke, det ramte mig lige så hårdt.

Ærgrelsen er dog fortsat at spore hos Camilla Dalsgaard, der har en særlig bøn til TV 2:

- Ligesom de har lavet 'Stormester' for taberne, så kunne de godt lave en 'Forræder' for dem, som ikke nåede så langt - så er jeg på!