Camilla Dalsgaard opereret: Kæmpe knude i brystet

Der skulle gå næsten et år, før Camilla blev opereret.

'Vild med dans'-danseren Camilla Dalsgaard opdagede allerede i april 2022, at hun havde en knude i venstre bryst.

-  Da jeg begyndte at tabe mig, blev den større og kom til syne. Den blev heldigvis tjekket og var godartede, men ventetiden på svar var alligevel lang, da vi har brystkræft i familien, og derfor er man selvfølgelig nervøs for svaret, fortæller Camilla til HER&NU og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sara Maria Franch-Mærkedahl stopper hos TV 2

Camilla kunne først få tid til operation i september, men grundet 'Vild med dans' blev hun nødt til at udskyde operationen.

- Efter 'Vild med dans' tog jeg kontakt igen, da kunden var vokset til 3,6 cm, og smerterne tog til. De kunne desværre ikke tilbyde mig noget, så jeg måtte vente på min tid i januar, fortæller Camilla, der endte med først at blive opereret i går den 3. februar.

- Da dagen i januar kom, og jeg var klar til operation senere på dagen, blev jeg kontaktet samme dag om morgenen, hvor de aflyste mig grundet sygdom. Det er skræmmende, at vores sundhedssystem har så lang ventetid - specielt med tanke på alle dem, som står og virkelig har brug for det, forklarer Camilla.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai går imod Kongehusets principper

Alt er godt igen

Camilla blev operaret i går, og alt gik som planlagt.

- Heldigvis fik jeg den (knuden red.) fjernet i går af det sødeste personale, som passede godt på mig. Jeg er okay nu kun lidt slået ud grundet narkosen, men sådan tænker jeg, de fleste har det efter sådan en omgang, fortæller Camilla, der nu nyder omsorgen fra familien.

- Min søde familie passer godt på mig, og jeg bliver ekstra forkælet, slutter Camilla.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas ansætter ‘Paradise’-deltager