CUTE VIDEO: 'Vild med dans'-datter i mors fodspor

'Vild med dans'-stjernens datter har fået en glædelig besked.

Man siger, at æblet ikke faldet langt fra stammen.

Og for 'Vild med dans'-stjerne Camilla Dalsgaard er der også noget om snakken.

LÆS OGSÅ: Husker du? ‘Vild med dans’-stjerne med i 'X Factor'

På sin Instagram deler hun nemlig en glædelig nyhed. Hendes datter Andrea på syv år, er blevet optaget på Eventyrteatret, som er et anerkendt, professionelt børne- og ungdomsteater. Dermed går hun også i sin mors fodspor.

- Lille skat, du er efterhånden som snydt ud af næsen på din mor og så alligevel meget sejere og dygtigere. Da jeg var otte år, kom jeg ind på eventyrteateret, og jeg elskede det. Nu er det din tur, og jeg håber for dig, at det vil give dig mange gode oplevelser og minder for livet, skriver den stolte dansemor.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne smider bukserne

Hjælp fra en særlig person

Og selvom både dans og skuespil er noget, som Camilla også har praktiseret, så har datteren også fået hjælp fra en anden helt særlig person. Det afslører 'Vild med dans'-stjernen ligeledes i opslaget.

- 1000 tak for hjælpen, Jakob Åkerlind. Det var så sødt af dig at øve med hende, afslutter hun. Camilla og Jakob Åkerlind dansede sammen i dette års 'Vild med dans'. Åkerlind er skuespiler og bedst kendt for sin rolle i TV 2-serien 'Sygeplejeskolen'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Daniel afslører: Det sker ikke igen

Nu venter der sig en masse oplevelser for Andrea på Eventyrteatret. Og skal man tro på hendes reaktion i videoen, er det noget, hun glæder sig til. Man kan nemlig ane adskillelige tårer i øjenkrogen.

Du kan se den søde video her:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Camilla Dalsgaard (@camilla_dalsgaard)

LÆS OGSÅ: Mille Funk rørt til 'Vild med dans': Derfor begyndte jeg at græde