Efter familiedrama: Får professionel hjælp

Måske er der en mere fredelig sæson på vej?

'Diamantfamilien' er kendt for drama men samtidig en stor portion kærlighed. I den seneste sæson, sæson 6, kom der allerede drama under photoshootet til coverbilledet af sæsonen.

LÆS OGSÅ: Elvira trodser familien: Tilbage hos Milad

Dramaet blevet klippet med som en del af sæsonen. Det gik i sin enkelthed ud på, at Thalia havde valgt en grøn top og lyserøde bukser som outfit til dagens shoot. Det mente mor Katerina ikke var smagfuldt, og det ville i hvert fald ikke være klædeligt på fællesbilledet af dem alle.

Artiklen fortsætter under billedet af Thalia i det grønne og pink outfit.

Thalias valg af tøj til portrætbilleder af sæson 6 af 'Diamantfamilien' (Foto: Valdemar Ren/TV 2)
Thalias valg af tøj til portrætbilleder af sæson 6 af 'Diamantfamilien' (Foto: Valdemar Ren/TV 2)

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt taler ud om skilsmisse

Selvom Thalia er en pige med egne meninger, bukkede hun under for dramaet og skiftede til noget mere afdæmpet til fællesbilledet. Her iførte hun sig sorte træningsbukser og lånte en blazer af mor Katerina, hvilket satte en dæmper på situationen, som var meget tilspidset.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Diamantfamilien sæson 6 (Foto: Valdemar Ren/TV 2)
Diamantfamilien sæson 6 (Foto: Valdemar Ren/TV 2)

Får professionel hjælp

Om det er stridighederne fra sæson 6 eller blot lysten til at prøvet noget nyt, der har gjort, at familien griber coverbilledet til den nye sæson anderledes an, vides ikke.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

I hvert fald har de fire kvinder fået professionel hjælp til deres outfit til den kommende sæson. Det er kendisdesigner Søren Le Schmidt, der står bag de fire kjoler, Thalia, Elvira, Ophelia og Katerina har på på billederne til den kommende sæson.

I går var familien i studiet for at få taget de flotte billeder til sæson 7 af 'Diamantfamilien' og ud fra Instagramopslag og storys at dømme, var der god stemning på settet.

LÆS OGSÅ: Kæresten smider bombe: Angriber 'Diamantfamilien'

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner)