Ditte Julie taler ud: Det gør rigtig, rigtig ondt

Det er to år siden, men skilsmissen er stadig svær. Nu fortæller Ditte Julie om det, der for hende har været det hårdeste ved at blive skilt.

For tiden kan man følge 'Bagedyst'-baben Ditte Julie i det vilde realityprogram 'Over Atlanten', hvor hun ind imellem lader seerne komme helt tæt på.

Det gør hun blandt andet inden afrejse, hvor hun åbner helt op om, at hun stadig kæmper med sin skilsmisse. Hun fortæller, at hun er vokset op i Greve, og at hun allerede som 20-årig forelskede sig i sine børns far, Marck Topgaard, som hun endte med at være sammen med i 12 år.

LÆS OGSÅ: ’Korpset’-deltager om forhold til verdensstjerne: Jeg var hjernevasket

Men for omkring to år siden blev de skilt.

- Folk, der har prøvet at blive skilt med to små børn, kan godt sætte sig ind i, hvor hårdt det er, og hvor meget man skal æde sig selv hver evig eneste dag for at være noget for andre, når man selv er et stort vrag, siger hun ærligt.

LÆS OGSÅ: Geggo og Linse er ikke på talefod: Det er svært

33-årige Ditte Julie Jensen startede sin karriere ved at gøre indtryk på hele Danmark, da hun i 2015 fik en fjerdeplads i 'Den store bagedyst'. Siden bruddet med sin eksmand har hun, som de fleste ved, fundet kærligheden på ny i Joakim Skak. 

Men det betyder ikke, at hun er helt videre - og det er også en af grundene til, at hun tager udfordringen op og drager ud på havet.

LÆSOGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

- Jeg tror egentlig ikke, jeg er færdig med at være igennem det. To år senere sidder vi jo stadig i en skilsmisse, der til tider gør rigtig, rigtig ondt. Mit familieliv i dag ser sådan ud, at jeg jo hver anden uge er mor til to og har fået en kæreste. Og det er noget af en opgave, han skal løfte, jeg tager simpelthen hatten af for ham gang på gang, siger hun.

Ditte Julie ved nemlig godt, at hun til tider har det rigtigt svært, men her er hendes kæreste altså fantastisk god til at støtte hende.

Se 'Over Atlanten'-deltageren fortælle om tiden efter den hårde skilsmisse i klippet herunder. Se hele afsnittet på Kanal 5 klokken 20.00 eller på discoveryplus.